Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Olivia's La Cala

Olivia's La Cala
Vurdert som nr. 80 av 133 Restauranter i La Cala de Mijas
Prisklasse: USD 12 - USD 59
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Siden vi valgte en dag hvor det ikke var oppgitt musikk ble vi veldig overrasket da det var meget høy musikk. Når det er sagt var sangeren kjempegod, men ikke mulig å ha en samtale. Siden ble det dans og hyggelig. Maten var en god forrett, hoved rettene var heller bleik. Siden de sier de er gormet med tilhørende priser var jeg / vi skuffet. Hyggelig miljø, men maktmessige. Nei.

Dato for besøk: november 2018
Takk, karo19470
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 738)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 2 739 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

Litt vanskelig å få bestilt bord siden vi ikke var VIP nok.
Fikk bord ute. Fin plass.
Utrolig god forrett. Tapas tallerken.
Kalv til hovedrett. Ikke helt topp, men mye mat.
Koselige kelnere. Mange "fine" (rike) folk.
Tydelig en plass for familier i overklassen.
Ganske dyr plass, men kjekt å ha vært her.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, M0ttan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Var litt usikker på om dette var bare ett hipt sted, men det var veldig bra. Nydelig mat og kjempe service, anbefales.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bjørn M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Gode, men dyre drinker. Mye harry engelskmenn som raver fulle rundt, roper og synger høyt. Det beste med kvelden var at jeg var alene med kona mi en sjelden kveld.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, g310gs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Fikk anbefalt stedet, men maten svarte ikke til forventningene. For dyrt i forhold til hva vi fikk servert.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, HarrietRyd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia's La Cala, så også på

 

Har du vært i Olivia's La Cala? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din