“Fantastisk beliggenhet og god mat”
Anmeldelse av Lakala Beach - STENGT

Lakala Beach
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Pil pil til forrett var god - ikke den absolutt beste på Costa del Sol, men helt klart med størst scampi.
Cæsar salat med kylling var veldig god med mye god (og varm) kylling.
Beef tenderloin var nydelig, mør med foie gras - kan absolutt anbefales. Be om pommes frites til!
Mijas chololate 1,2,3,4 skulle være 4 ulike sjokolader - reelt sett var det to; en nydelig sjokoladeis og en sjokoladekake (som ble solgt inn som brownies).
Oppsummert var maten veldig god - men det aller beste er jo beliggenheten og den fantastiske utsikten - må bare oppleves!!
Vi var også svært heldige med veldig god service og en servitør som både var oppmerksom og til stede.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, RS_Norway

Anmeldt 10. oktober 2021 via mobile enheter

Null service. Absolutt ikke et sted å bruke penger på. Vi gikk til naboen, fikk herlig service og nydelig mat! Siste gang vi er innom Lakala.

Dato for besøk: oktober 2021
4  Takk, torandr_n
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var her en kveld for å spise Paella, som vi hadde sett et fristende bilde av på Instagram. Paellaen var kostbar, manglet safran og smak, og ikke spesielt mettende. Vi var skuffet, og til tross for flott beliggenhet, kan vi ikke anbefale dette.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 280hegev
Lakala B, Public Relations Manager på Lakala Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Thank you for your review!!
Sorry that the paella didnt match your expectations.... please note that not all the paellas look the same...depending which seafood is asked for it
Kind regards
LaKala

Anmeldt 5. september 2017 via mobile enheter

Spiste her to kvelder på vår ferie. Spiste tunfisk første kveld og snapper andre kveld, perfekt tilberedt hver kveld! Oppmerksomme kelnere, men stresset. Fantastisk utsikt! MÅ oppleves!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Maja A
Lakala B, Manager på Lakala Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2017

Thank you Maja for taking your time to post your review!
We are glad that you have enjoyed your stay!

Anmeldt 2. juli 2016 via mobile enheter

Denne restauranten har en fantastisk utsikt over bukta og det er fornøyelse å sitte og skue utover alt som skjer. Maten er fortreffelig og vi har vært her flere ganger, og kommer tilbake. Anbefaler spesielt Sole filet, Entrecote og sorbetdessert med musserende vin

Dato for besøk: juni 2016
Takk, GryAnnett1