Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 722)
Filtrer anmeldelser
3 722 resultater
Vurdering fra reisende
1 281
1 281
662
290
208
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 281
1 281
662
290
208
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 722 anmeldelser
Anmeldt 4. mai 2018 via mobile enheter

Dette var et flott hotell i Athen. Meget sentral og fin beliggenhet, tett på attraksjonene i sentrum. Lekker takterasse med praktfull utsikt, hvor også frokosten er. Fine komfortable rom (vi fikk oppgradert rom gratis), topp service. God frokostbuffet, og restauranten på taket er også flott for middag på kvelden.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AndersRoren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2017

Fint hotell, ligger perfekt til, vedr. gamlebyen, attraksjoner. Gangavstand til gamlebyen, attraksjoner og det meste som var vert å ta med seg. Vi var på hotellet i 7 netter, Fine rom, rent og pent. Liten terrasse med 2 stoler. God frokost. Hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen til dette hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Svein E J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2016 via mobile enheter

Veldig bra hotell, sentralt til mange serverdigheter, restauranter og sentrum. Hyggelig personale, både i resepsjon, rengjøringpersonale og restaurant god atmosfære, god frokost, bra rom. Vil absolutt vurdere dette igjen, kan anbefales

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, annekgundersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2015

Flott beliggenhet med gangavstand til det meste. Å nyte frokosten på takterassen på dette hotellet er en opplevelse i seg selv. Hyggelig og hjelpsom betjening. Absolutt et hotell man reiser tilbake til !!

Dato for oppholdet: juni 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Torunn67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2014

Nydelig hotell i gangavstand til Akropolis, Zevs Tempel og Plaka (gamlebyen). Nyt frokost - eller middag - på en herlige takterrasse, mens du studerer antikkens storverker. Eller slapp av i hotellets patio ved svømmebassenget. Meget vennlig og hjelpsom betjening.

Romtips: Be om stille rom mot patioen. Mot gata kan det være trafikkstøy.
Dato for oppholdet: september 2013
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, AnneMaH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser