Et greit hotell, men med en meget trafikkert gate utenfor , veldig hyggelig betjening og god frokost, men rommet vi fikk var veldig slitent og hele hotellet virket som det trengte en større oppussing.
- Gratis Wi-Fi
- Restaurant
- Besøk hotellets nettsted
Vi våknet 4-6 ganger i løpet av natten på grunn av støy fra naborom og korridor. For øvrig var vi fornøyd med beliggenhet og frokost. Fint treningsrom med godt tilbud. Men ved neste besøk til Athen kommer vi til å velge et annet hotell som har bedre støyisolering, så vi slipper å føle at det bor flere personer på rommet vårt. Vi bodde for øvrig i junior suite i 6. etg.
Servicen på dette hotellet var meget bra, måtte bytte rom på grunn av mye trafikkstøy og dette ble ordnet på 10 minutter, uten noen problemer! God frokost og flott takterasse med utsikt mot Akropolis.
Vi bodde her to netter før vi reiste på cruise og angrer ikke. Super velkomst, kan ikke huske og ha blitt bedre mottatt på ett hotell. Siden vi kom sent på dagen valgte vi å spise middag på hotellet , mat og service var helt supert skulle ikke tro en var på hotell.
Frokosten var også helt super. V hadde rom i syvende etasje med balkong og vakker utsikt, rommet var rent og ryddig gode senger. Vi spiste også middag andre dag og angrer ikke, like bra. Det er ikke ofte en bor på hotell der alt stemmer, men her var alt PERFEKT. Anbefales
Bodde her 2 netter for et besøk i Athen, og det for å se det byen hadde å by på. Lokasjonen til hotellet er litt avsidesliggende. Koster 3.50 euro på dagen og 7 euro på kvelden for å komme til "sentrum" med restauranter etc. Rommene hadde trengt en renovasjon. Veldig bra senger og greit inventar, men airconditionsystemet var dårlig, og badet var slitent. Badekar/ dusj som ikke var så delikat. Grei restaurant på taket, og fint resepsjonsområdet. Betjeningen er veldig hyggelig og behjelpelig! Vet ikke hvor om det er nattklubb på hotellet, men det er en i umiddelbar nærhet som høres meget godt inn på rommene. Et forferdelig bråk natt til mandag fram til ca 03.00. Alt i alt så er det ok, men vil nok bo et annet sted neste gang.
På vei til bryllup på Kreta tok vi et ekstra døgn i Athen og overnattet på Radisson Blu. Vi ankom sent på kvelden og gikk stort sett rett til sengs. Rommene er nokså slitne, men helt ok standard ellers. Frokosten var helt fantastisk i hotellets toppetasje med en storslagen utsikt rett mot Akropolis, helt fabelaktig. Herlig takterasse med bar og basseng.