Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 126
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
USD 126
Vis tilbud
Trip.com
USD 116
Vis tilbud
Expedia.comUSD 126
travelup.comUSD 162
TravelocityUSD 126
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 689)
Filtrer anmeldelser
1 689 resultater
Vurdering fra reisende
623
629
279
99
59
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
623
629
279
99
59
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 689 anmeldelser
Anmeldt 23. juni 2017

Vi våknet 4-6 ganger i løpet av natten på grunn av støy fra naborom og korridor. For øvrig var vi fornøyd med beliggenhet og frokost. Fint treningsrom med godt tilbud. Men ved neste besøk til Athen kommer vi til å velge et annet hotell som har bedre støyisolering, så vi slipper å føle at det bor flere personer på rommet vårt. Vi bodde for øvrig i junior suite i 6. etg.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, Christina K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. mai 2017 via mobile enheter

Servicen på dette hotellet var meget bra, måtte bytte rom på grunn av mye trafikkstøy og dette ble ordnet på 10 minutter, uten noen problemer! God frokost og flott takterasse med utsikt mot Akropolis.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 123petters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. januar 2017

Vi bodde her to netter før vi reiste på cruise og angrer ikke. Super velkomst, kan ikke huske og ha blitt bedre mottatt på ett hotell. Siden vi kom sent på dagen valgte vi å spise middag på hotellet , mat og service var helt supert skulle ikke tro en var på hotell.
Frokosten var også helt super. V hadde rom i syvende etasje med balkong og vakker utsikt, rommet var rent og ryddig gode senger. Vi spiste også middag andre dag og angrer ikke, like bra. Det er ikke ofte en bor på hotell der alt stemmer, men her var alt PERFEKT. Anbefales

Romtips: rom 710 med balkong med god utsikt
Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, EINAR INGE L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2016 via mobile enheter

Bodde her 2 netter for et besøk i Athen, og det for å se det byen hadde å by på. Lokasjonen til hotellet er litt avsidesliggende. Koster 3.50 euro på dagen og 7 euro på kvelden for å komme til "sentrum" med restauranter etc. Rommene hadde trengt en renovasjon. Veldig bra senger og greit inventar, men airconditionsystemet var dårlig, og badet var slitent. Badekar/ dusj som ikke var så delikat. Grei restaurant på taket, og fint resepsjonsområdet. Betjeningen er veldig hyggelig og behjelpelig! Vet ikke hvor om det er nattklubb på hotellet, men det er en i umiddelbar nærhet som høres meget godt inn på rommene. Et forferdelig bråk natt til mandag fram til ca 03.00. Alt i alt så er det ok, men vil nok bo et annet sted neste gang.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, T5719LEdanielg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. januar 2016

På vei til bryllup på Kreta tok vi et ekstra døgn i Athen og overnattet på Radisson Blu. Vi ankom sent på kvelden og gikk stort sett rett til sengs. Rommene er nokså slitne, men helt ok standard ellers. Frokosten var helt fantastisk i hotellets toppetasje med en storslagen utsikt rett mot Akropolis, helt fabelaktig. Herlig takterasse med bar og basseng.

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, kimh_vardl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser