Jeg og min kjæreste hadde et fantastisk opphold på The Stanley, og vi anbefaler hotellet på det varmeste.
Frokosten er veldig god, med godt utvalg av brød, pålegg, varmretter, oppkuttet og hel frukt, greske innslag og mange søte alternativ til å fullføre et godt måltid.
Takterrassen er noe for seg selv! Bassenget er større enn typiske plaskebasseng som vanligvis er på takterrasser rundt om. Det hadde til og med en benk/sone med boblebad. Herlig utsikt! Maten der oppe er også veldig god, både på dagtid og kveld. Godt utvalg av deilig drikke også. Det var alltid ledige solsenger både med og uten parasoll da vi var der oppe, men det kan så klart variere ut fra sesong.
Beliggenheten er god nok. Metro og buss rett utenfor gjør at alt man vil se og oppleve er lett tilgjengelig. Jeg ser at mange frykter området om kvelden, men jeg/vi opplevde ingenting ubehagelig da vi gikk hjem fra Plaka en kveld. Særlig fint og lystig område er det ikke, men heller ikke skremmende på noen måte. Dog lite som skjer her, så du vil uansett befinne deg andre steder for å oppleve Athen.
Vedlig godt renhold, og god service.
Takk for en fin ferie, vi kommer gjerne igjen!