“5 star review forced by owner”
Anmeldelse av Basilico

Basilico
Vurdert som nr. 3 av 205 Restauranter i Agios Nikolaos
Anmeldt 18. juni 2024

Pass på. Eieren «tvinger» kundene sine til å legge igjen en anmeldelse på 5 stjerner. Vi fikk ikke dra fra restauranten før 5 stjerner var gitt på anmeldelsen. Dette mener jeg trekker opplevelsen helt ned til 1 stjerne, aldri vært borti lignende. Står og ser på alt du skriver og dobbeltsjekker at du gir 5 stjerner og legger ut anmeldelsen, synes ikke dette er greit. Er derfor restauranten har 5 stjerner…

Takk, jonas t

Anmeldt 10. juni 2024

Veldig god mat, fin utsikt og hyggelig bemanning. Flott med gratis forrett og frukt til dessert! God carbonara og raki!

Takk, Kaia Taline H
Anmeldt 6. juni 2024

Veldig god mat, hyggelig betjening! Meget god beliggenhet. Anbefaler dette stedet. Spiste pizza, smakte aldeles utmerket!

Takk, Matilde a
Anmeldt 29. mai 2024 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service. Beste brød vi har smakt ever. Nydelige blåskjell, lammekoteletter og Stifago. Rolige omgivelser. Spør etter servitøren Kostas.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, 805erlingd
Anmeldt 19. mai 2024 via mobile enheter

Hyggelig betjening! God mat og vin. Ligger i langs stranden ved havnen noen grundere meter unna innsjøen i sentrum. Vi var 2 voksne og 2 barn s spiste 3 hovedretter , 3 brus . 1 øl og 1 glass vin. 1 fruktfat . Kom på 62 Euro. Billig og bra !

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Andreas O

Reisende som så på Basilico, så også på

Agios Nikolaos, Lasithi Prefecture

Har du vært i Basilico? Del dine erfaringer!