Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Så som så”
Anmeldelse av Tamam Restaurant

Tamam Restaurant
Bestill bord
Vurdert som nr. 62 av 532 Restauranter i Khaniá by
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 12
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Ingen som tok oss imot, måtte selv finne bord.
Fikk etterhvert slengt menyene på bordet når servitøren var på vei ut med mat til noen andre.
Måtte også vente lenge før vi fikk bestilt.
Maten var god og varm, men servicen trekker ned en hel del siden servitørene hopper rundt som hodeløse kyllinger uten kontroll.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, torbj_rnh631
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4 779)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 4 780 anmeldelser

Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Hyggelig å være tilbake på Tamam. God stemning i lokalene som tidligere var Tyrkisk bad. Hyggelig og hjelpsom betjening. God mat og fin stemning. Passer for alle aldersgrupper.

Passer for to eller ti personer

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, ToveBell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Når vi er på Kreta og i Chania pleier vi å ha minst ett måltid på Tamam denne gangen fikk vi ikke bord ute i gata, men det går helt fint å sitte nede i den gamle delen som opprinnelig var et tyrkisk bad. Fruen var godt fornøyd med sin Boureki. Jeg fikk en aldeles nydelig lammerett med pitabrød og yoghurt til. Fantastisk godt. Anbefales. En god rødvin til ødela ikke måltidet.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, tosbak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Jeg og faren min reiste hit for å spise middag. Maten var god men sørvisen er noe av det dårligste jeg har vært med på. Jeg jobber selv som servitør så jeg vet hvordan ting skal være. Det var lang ventetid på maten selv om det var forholdsvis lite folk på restauranten. Servitøren var uinteressert og glemte å komme med drikken vi bestilte. Om du bestemmer deg for å dra hit må du kun forvente god mat.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, eva-marieAS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019

Et sted absolutt verdt et besøk, - og historien bør da også være med, Tamman eller det Tyrkiske bad.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, oddarthurlarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tamam Restaurant, så også på

 
Khaniá by, Chania fylke
 

Har du vært i Tamam Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din