“Nummer 1 ved havnen med flott utsikt”
Anmeldelse av Pallas

Pallas
Vurdert som nr. 91 av 591 Restauranter i Khaniá by
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Stedet for den ene kvelden ved havna! Prisnivået er høyere enn gjennomsnittet, men denne restauranten har alt: God beliggenhet, deilig mat, dyktig betjening og en hyggelig atmosfære.
RESERVERING AV BORD ANBEFALES, særlig hvis man ønsker å spise på takterrassen i solnedgangen.
Stedet serverer både god, fersk sushi og mør, velsmakende biffkjøtt.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 98gab

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk sted å oppleve solnedgangen i Chania havn.
Hyggelig service, veldig god mat og fantastisk utvalg av vin. Både gresk og «gamle verden» (gå for lokal vin)

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Jørgen E
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Fantastisk sted, bestilte bord med utsikt og fikk se solnedgangen. Kelner var kjempe hjelpsomme og maten var utsøkt.
Hadde bra utvalg av vin fra mange land.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, heidifigge
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Deilig å spise et sted uten forventinger. Ble tatt vel imot og vi bestilte risotto. Jentene bestilte sushi. Så en flaske hvitvin. Maten var utrolig god og vinen likeså. Høy service og hyggelig personale. Vi bestemte oss for dessert også og 3 ulike. Fantstisk og mye dessert. Dette ble feriens bestem middag og et sted å anbefale

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, trondolaveek
Anmeldt 7. juni 2019 via mobile enheter

Vi hadde en fin kveld med meget god mot mat og god stemning. Chanias beste utsikt på kjøpet. Røkt laks som forrett var kjempegodt.
Angus biff var svært god, og perfekt stekt.

Vi fikk hjelp til vinvalg av vennlig servitør.
Det hele ble avrundet med svært god dessert med et glass rom.

Stedet anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, 709sveinr

Reisende som så på Pallas, så også på

Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Pallas? Del dine erfaringer!