“Et utrolig hyggelig bekjenskap”
Anmeldelse av Oinoa Wine Restaurant

Oinoa Wine Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 583 Restauranter i Khaniá by
Prisklasse: kr 358 - kr 1 195
Anmeldt 3. november 2018

Dette besøket frister til gjentagelse. Ikke at det å kunne samsnakke på norsk er et minus, så langt ifra - men maken til mat er det lenge siden jeg og min mann har smakt. Vi var stille leeeenge. Vi hørte på vinkunnskapen - og angrer ikke et øyeblikk. Betjeningen kommuniserer helt ypperlig på engelsk også. Vi vil anbefale Oinoa på det varmeste - lett tilgjengelig og med en særs hyggelig betjening. Vi kommer tilbake :-)

1  Takk, DayTrip43295133676

Anmeldt 2. november 2018

Nå har jeg hatt gleden av å besøke Oinoa flere ganger de siste månedene. Det har gitt meg et skikkelig godt grunnlag for å skrive om opplevelsen. For hvilken opplevelse det har vært! Service av en annen verden, hyggelig og oppmerksom betjening, Pesto eller røkelaks-mousse... lammekjøtt som smeltet på tungen... Angus"burger" som var et helt måltid... tilogmed hav-abboren gikk ned! (Jeg er ikke så glad i fisk...:-) ) Gode råd om hvilken vin som passet, lokalt øl som smakte utmerket, fikk lov til å sitte i fred og ro og nyte maten... rolig og avslappet stemning men likevel med muntre og severdige omgivelser. Jeg kom liksom "innpå" miljøet der i enden av gaten. Kunne nyte utsikten over havet, se det som var virkeligheten, rett og slett nyte stunden. Et sted jeg håper å kunne besøke neste år også. Kudos til Maria og Sola og Nikos og alle de andre. Dere gjorde opplevelsen total.

2  Takk, AndersA616
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Helt fantastisk, må oppleves. Usedvanlig smakfullt,tunfisktartaren var nydelig.Flinke og hyggelige jentwr på jobb,og selfølgelig Maria.Terningkast seks!!!

2  Takk, Ragnhild K
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

God mat og god service. Vinen smakte utmerket og passet veldig godt til maten vi fikk. God kunnskap om mat og vin hos personalet.

2  Takk, Ludwig W
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Besøkte Oinoa pga. svært gode anmeldelser på Tripadvisor. Levde opp til forventningene og vel så det. Norsktalende betjening, fantastisk mat, ypperlig vin og god service er nøkkelordene. Dette er et sted man ikke kan gå glipp av under en ferietur til Chania. Lammekjøtt og angus biff anbefales!!

1  Takk, Line Marie W

Reisende som så på Oinoa Wine Restaurant, så også på

Har du vært i Oinoa Wine Restaurant? Del dine erfaringer!