“Maria, Maria, hva hadde vi gjort uten Oinoa Maria?”
Anmeldelse av Oinoa Wine Restaurant

Oinoa Wine Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 585 Restauranter i Khaniá by
Prisklasse: kr 358 - kr 1 192
Anmeldt 6. november 2019

Vi var jo 6 personer på en årlig reise til Kreta, og besøker ofte Chania for å spise godt og deilig mat, da vi hørte av venner i Norge om Oinoa (nederst i Theotokopoulou) og om Maria og hennes dyktig- og vinkjenner søster, sa vi YES! dette må vi prøve.
Vi bestilte et deilig og fint bord mange dager på forhånd før vi kom til Kreta (Chania). Maria har forresten bodde 16 år i Norge.
Matfesten ble innledet av Marias søster med en frisk og deilig champagne, deretter fikk vi de deiligste forrettene som Oinoa har; røkelaks, scampi, salater, fersk deilig brød m.m. dette kombinert med perfekt vin til disse utsøkte forrettene.
Matfesten fortsatte med lammelever, entrecôte av black Angus med flere overraskelser, deilig, spesiell rødvinene tilpasset rettene, oi, så godt det smakte!
Det var så hyggelig og koselig under hele matfesten, vi ble fortalt og forklart om matrettene, vin og lokalehistorie under matfesten.
Vi avsluttet festen med en søt deilig dessert (en overtakelse naturligvis).
Etter fire hyggelig fantastiske timer reiste vi fra Oinoa.
Oinoa har en moderat pris for det man får av høykvalitet, vin, maten og topp service for øvrig.
Fantastisk mat - høykvalitet, topp service - klasse og ærlig vertskap.
For å være helt ærlig; dette var et nydelig og perfekt spisested for oss.
Oinoa gir absolutt det man forvente.
Beste matsted i Chania ever!
Vi anbefaler absolutt stedet på det sterkeste.
Takk for oss Maria, dette var jo en flott, uforglemmelig og praktfull dag for oss!
Gleder oss til neste besøk.

Henry Cohen
Norge

4  Takk, Morianander

Anmeldt 27. oktober 2019

Deilig mat og fantastisk vin👍🏻Oppmerksomt og serviceminded betjening hvor flere av dem snakker flytende norsk. Hadde full kontroll på glutenfritt og kom raskt med alternativ 👌🏻👏🏻 Anbefales!

2  Takk, Britt S
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Dette er en perle av en restaurant i Chania. Koselig beliggenhet i en sidegate og nydelig mat. Vertskapet er virkelig serviceinnstilte og snakker i tillegg norsk! Anbefales på det varmeste.

2  Takk, lehwett
Anmeldt 11. oktober 2019 via mobile enheter

Stedet kan anbefales på det sterkeste ! Veldig fin beliggenhet i byen og betjening er behagelige, blide og yter god service. Maten vi fikk var nydelig og med masse gode smaker.
Deilig - νόστιμα 😄

2  Takk, berntevenk
Anmeldt 10. oktober 2019 via mobile enheter

Flott mat, god servering og ypperlig vertskap. Veldig god og variert mat. Nydelig vin og
God mat

Morten

2  Takk, 770morten

Reisende som så på Oinoa Wine Restaurant, så også på

Har du vært i Oinoa Wine Restaurant? Del dine erfaringer!