“Må oppleves”

Oinoa Wine Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 585 Restauranter i Khaniá by
Prisklasse: kr 358 - kr 1 192
Anmeldt 20. juli 2024 via mobile enheter

Rett og slett en magisk opplevelse. Nydelige viner og mat. Betjeningen var fantastisk hyggelige og lokasjonen var utmerket i hjerte av gamlebyen. 10/10 og kommer til å være mitt desidert viktigste argument for å eventuelt dra tilbake til Kreta på senere ferier.

Dato for besøk: juli 2024
1  Takk, Erik H

Anmeldt 29. juni 2024 via mobile enheter

Helt fantastisk restaurantopplevelse. Vi spiste biff og hadde en terte til dessert. Kjempehyggelig personale som var oppmerksomme og høflige. Nydelig eier som kunne norsk, fulgte oss godt opp. Maten smelta på tunga og var helt fantastisk. Anbefaler bord ute 19.30, så får dere solnedgangen. Den var nydelig. Hvilepuls!

1  Takk, 401ceciliec
Anmeldt 18. juni 2024 via mobile enheter

Vi overlot til kelner å bestemme både mat og vin til 4 stk. Vin, her fikk vi smake diverse og fikk mange gode viner. Kun Greske og det var overraskende godt. De forskjellige retter kom i behagelig tempo og personalet var oppmerksomme. Meget god mat. Vi kommer tilbake

1  Takk, Fred-Ivar M
Anmeldt 12. juni 2024 via mobile enheter

Fantastisk lokale med enda bedre ansatte. Kjempe god mat, og generelt et sted som virkelig anbefales. Fikk også hjelp av en dyktig sommelier så vi fikk riktig vin til maten.

1  Takk, dan henrik h
Anmeldt 29. mai 2024

Utrolig nydelig mat, vin og atmosfære 🤩 Eieren snakker norsk og ga super service! Vi var 3 vennepar som alle endte med 10 av 10👍🏻

Dato for besøk: mai 2024
1  Takk, Gunn H

Reisende som så på Oinoa Wine Restaurant, så også på

Har du vært i Oinoa Wine Restaurant? Del dine erfaringer!