Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Anbefales!

Veldig god service og svært hyggelige sjafører! Brukte de til og fra flyplassen - kjempefornøyd... les mer

Anmeldt 2. september 2022
O5976HNheleneb
via mobile enheter
Alene pappa i syden

Grete lux travel gir fantastisk service. De er punktlige og følger deg godt opp. Har man spørsmål... les mer

Anmeldt 10. august 2022
344rasmusm
,
Skoppum, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 077 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Kreta
fra USD 112,09
Mer informasjon
fra USD 65,70
Mer informasjon
fra USD 93,07
Mer informasjon
fra USD 101,41
Mer informasjon
Anmeldelser (1 077)
Filtrer anmeldelser
1 077 resultater
Vurdering fra reisende
1 072
5
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 072
5
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 1 077 anmeldelser
Anmeldt 16. oktober 2019 via mobile enheter

Brukte CLT da vi besøkte kreta i september, de møtte opp til avtalt tid med barneseter til barna som vi hadde bestilt på forhånd.
Kan absolutt anbefales.

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, ArveNorway001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CreteLuxTravel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Crete Lux Travel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2019
Google-oversetting

Dear ArveNorway001,

Thank you so much for choosing us and the time you had spent to write your feedback for our service. We always try to provide quality transfers for our clients.

We wish to welcome you back in Crete in the future.

Best regards,
Crete Lux Travel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2019

Dette firmaet vil vi bruke igjen når vi skal til Kreta. Konkurranse dyktige priser, hyggelig sjåfør og ren og pen bil.Og ikke minst god airconditioning. I andre selskaper vi har brukt har sjåføren vært veldig opptatt av betalingen også av retur reisen. Her fikk vi ikke betale før vi var fornøyd, og det sier mye.

Dato for opplevelse: oktober 2019
3  Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CreteLuxTravel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Crete Lux Travel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Thumper1974,

Thank you for your time to share your opinion about our company.

We are glad to read that you were satisfied with our services.

All the points made are very informative for other visitors and we thank you for this!

Wish to see you again on your next trip to Crete.

Best Regards,
Crete Lux Travel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2019 via mobile enheter

Hadde med 4 barn i alderen 3 mnd til 8 år, alle ble godt ivaretatt. Trygg sjåfør som kjørte rolig og fornuftig. Var lett å kommunisere med ved flyforsinkelse osv. Anbefales.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Anne Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CreteLuxTravel, Public Relations Manager på Crete Lux Travel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Anne O ,

Thank you so much for choosing us and the time you had spent to write your feedback for our service. We always try to provide quality transfers for our clients.

We wish to welcome you back in Crete in the future.

Best regards,
Crete Lux Travel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2019

Har brukt CLT og Vaggelis Kouklakis de siste turene til Kreta. Profesjonell og sikker sjåfør. Er til å stole på. Dukker alltid opp til avtalt tid. Prisen er alltid konkuransedyktig enten man skal til flyplassen eller på dagstur. Anbefales på det sterkeste!

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, Hakon-Gje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CreteLuxTravel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Crete Lux Travel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2019
Google-oversetting

Dear h_kong211,

Thanks for choosing our services for your transfer and your review!

We always try our best for our clients to have a safe and comfortable transfer for them.

We are really happy to know that you were satisfied with our services!

We are looking forward to transfer you again to any destination in Chania and all Crete!

Kind regards,
Crete Lux Travel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Vi benyttet dette selskapet til transport fra og til flyplassen under vår ferie på Kreta.

Begge flyvningene var på nattetid og vår familie på 5 med bagasje skulle fraktes ca 45 minutter hver vei.

Valgte Crete Lux Travel basert på gode anmeldelser fra TripAdvisor og ble veldig imponert over deres tjeneste. Booking var enkel og grei og vi fikk god informasjon om oppmøtested og pris. Sjåføren møtte opp før avtalt tid ved begge anledninger, veldig bra!

Minibussen var moderne og ren, og sjåførene veldig trivelig og hjelpsomme.
Kjøringen var også svært trygg og komfortabel.

Trenger du transport i området runde Chania er dette det perfekte valg!

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, T-Skjorten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CreteLuxTravel, Public Relations Manager på Crete Lux Travel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2019
Google-oversetting

Dear T-Skjorten,

Thanks for choosing our services for your transfer and your review!

We always try our best for our clients to have a safe and comfortable transfer for them.

We are really happy to know that you were satisfied with our services!

We are looking forward to transfer you again to any destination in Chania and all Crete!

Kind regards,
Crete Lux Travel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser