Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En god mat opplevelse”
Anmeldelse av To XANI Restaurant

To XANI Restaurant
Vurdert som nr. 50 av 534 Restauranter i Khaniá by
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi var tiltrukket av den levende musikken som spilte ved restauranten. Vi fikk et bord slik vi kunne høre musikken. Servitørene var meget hyggelige og behjelpelige. Mannen som tok bestillingen sa til oss at hvis vi nevnte en pris, så skulle kokken lage en spesiell måltid til den prisen. Dette ville vi prøve så vi nevnte 30 €. Vi ble ikke skuffet. Vi fikk stuffed vine leaves, en deilig salat med dadler og rosiner og et kjøtt tallerken med deilige kjøtter. Hovedretten besto av vill geit i en slags brun saus som var mørt og fantastisk. Vi fikk opplevelsen av at vi spiste noe lokalt! En opplevelse jeg anbefaler alle!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Arne N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 299)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 299 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi ble anbefalt denne restauranten av flere bekjente.... vi hadde store forhåpninger... maten var nydelig , lokalet var sjarmerende ... desverre var servitørende både stresset og slitne.... jeg bestilt en flaske hvitvin men fikk ingen vinglass til , så det måtte jeg spørre om og få flere ganger før jeg fikk det.... ellers en helt ok resturant desverre noe overvurdert....

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Rune Tidemann A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Stor og god gresk salat, nydelig Kleftiko - svært mør og god hvitløkssmak. Husets rødvin passet fint til.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, 167renateg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2019 via mobile enheter

Et av de mindre masete stedene i Chania by. Ligger i en bakgate, veldig piksoreskt. Levende musikk når vi var der.

Maten er god, betjeningen hyggelig.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, larsk305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2019 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære, trivelige omgivelser, levende musikk og god mat. Anbefaler noe annet enn husets vin. Kelnere var oppmerksom når de var ute blandt gjestene, men ikke lett å få kontakt med utenom

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, druher
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på To XANI Restaurant, så også på

 

Har du vært i To XANI Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din