“En god mat opplevelse”

To Xani Restaurant
Vurdert som nr. 56 av 591 Restauranter i Khaniá by
Kjøkken: Gresk
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Familier med barn, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi var tiltrukket av den levende musikken som spilte ved restauranten. Vi fikk et bord slik vi kunne høre musikken. Servitørene var meget hyggelige og behjelpelige. Mannen som tok bestillingen sa til oss at hvis vi nevnte en pris, så skulle kokken lage en spesiell måltid til den prisen. Dette ville vi prøve så vi nevnte 30 €. Vi ble ikke skuffet. Vi fikk stuffed vine leaves, en deilig salat med dadler og rosiner og et kjøtt tallerken med deilige kjøtter. Hovedretten besto av vill geit i en slags brun saus som var mørt og fantastisk. Vi fikk opplevelsen av at vi spiste noe lokalt! En opplevelse jeg anbefaler alle!

3  Takk, Arne N

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi ble anbefalt denne restauranten av flere bekjente.... vi hadde store forhåpninger... maten var nydelig , lokalet var sjarmerende ... desverre var servitørende både stresset og slitne.... jeg bestilt en flaske hvitvin men fikk ingen vinglass til , så det måtte jeg spørre om og få flere ganger før jeg fikk det.... ellers en helt ok resturant desverre noe overvurdert....

2  Takk, Rune Tidemann A
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Stor og god gresk salat, nydelig Kleftiko - svært mør og god hvitløkssmak. Husets rødvin passet fint til.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, Renate G
Anmeldt 2. oktober 2019 via mobile enheter

Et av de mindre masete stedene i Chania by. Ligger i en bakgate, veldig piksoreskt. Levende musikk når vi var der.

Maten er god, betjeningen hyggelig.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, larsk305
Anmeldt 27. september 2019 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære, trivelige omgivelser, levende musikk og god mat. Anbefaler noe annet enn husets vin. Kelnere var oppmerksom når de var ute blandt gjestene, men ikke lett å få kontakt med utenom

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, druher

Reisende som så på To Xani Restaurant, så også på

Har du vært i To Xani Restaurant? Del dine erfaringer!