“En herlig restaurant i en sjarmerende bakgate”
Anmeldelse av Tavern Strata

Tavern Strata
Vurdert som nr. 42 av 591 Restauranter i Khaniá by
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og fantastisk service. Vi spiste det to ganger. Vi bestilte første gangen en gresk samlefat og det var mye fantastisk på tallerkenet. Vi klarte ikke å spise hele så vi anbefaler å være 3 med er sånt tallerken. Andre gangen vi var der var vi mer forsiktige. Vi bestilte en rett hver som vi ikke var skuffet over. De scorer veldig høyt på sjarmerende omgivelser og hyggelig service, og maten gir en følelse av lokal opplevelse. Anbefaler på det sterkeste å prøve her hvis dere finner dere langs gatene på Chania.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Arne N
tavernastrata, Ιδιοκτήτης på Tavern Strata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2020

Thank you for your review!!
Hope to see you again!

Anmeldt 27. august 2019 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt stedet av en lokal keramiker og det stemte, god mat til en grei pris. Ser ut som en del lokale spiser her. Veldig fornøyd, vi kommer gjerne tilbake:-))

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, servixius
tavernastrata, Ιδιοκτήτης på Tavern Strata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2019

Thank you for your review!

Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

En av mange gode restauranter i chania. Delte en fava med octopus og deretter lamb kleftiko på begge! Veldig godt!! Litt vanskelig å finne i de trange gatene men var vel verdt det! Anbefales!!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Sigurd1106
tavernastrata, Ιδιοκτήτης på Tavern Strata, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2019

Thank you for your review!

Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Spiste gresk mat her og var kjempefornøyd. Mørt kjøtt i en godt krydret rett. Beliggenhet i en rolig, liten gate et stykke opp i gamlebyen. Hyggelig betjening og et prisnivå litt lavere enn nærmere havnen. Tok litt tid å få betalt, men har forståelse for at servitørene ble litt stresset da et stort selskap på ca 25 personer tok plass. Alt i alt et sted vi trygt kan anbefale

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, TomHarald
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Pleide å elske elske denne restauranten, var der flere ganger i 2015. Vi bestilte Bruschetta til forrett, brødet var ikke sprøtt. Jeg gikk for grillet tunfisk, var grei rett. Men dama bestilte Pasta Carbonara. Den var direkte kjedelig og smakløst. De bruker heller ikke ordentlig bacon... ble heller ikke servert med parmesan.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Andreas S

Reisende som så på Tavern Strata, så også på

Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Tavern Strata? Del dine erfaringer!