“Enetikon for andre gang.”
Anmeldelse av Enetikon Restaurant

Enetikon Restaurant
Vurdert som nr. 96 av 590 Restauranter i Khaniá by
Kjøkken: Gresk, Fra middelhavsområdet, Grill
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 9. september 2022 via mobile enheter

Andre gang vi besøker denne restauranten denne ferien, og vi ble ikke skuffet denne gangen heller. Bestilte mixed grill for 2 personer. Kunne mettet 4. minst.
Smaken var fantastisk og kan virkelig anbefales på det sterkeste. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Kjell F S

Anmeldt 20. mai 2019 via mobile enheter

Flott beliggenhet i gamlebyen, og fra vårt bord ute hadde vi fin utsikt til havnen.
Blide og oppmerksomme servitører som virkelig fikk oss til å føle oss velkomne.
Vi spiste gresk mat og angret ikke på det. Kjempegod smak og rikelige porsjoner. Kan trygt anbefale dette stedet.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, TomHarald
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte gyros og pasta carbonara. Gyrosen var god, men ikke mer enn det. Carbonaraen var smakløs. Brødet vi fikk før maten var også veldig tørt.
Betjeningen var veldig hyggelig, men fikk ikke noen spesiell følelse på maten.

Takk, Line Marie W
Anmeldt 5. august 2018

vi kom hit ved en tilfeldighet. Det virket som en koselig atmosfære fra første stund. Møtte god service, fikk servert mat rask og reale priser. Vi spiste gyros her og den var helt fantastisk. Det var også to katter og en hund som ønsket oss velkommen til restauranten, så det syntes vi hvertfall var litt koselig. Fikk også en god dessert på huset og raki.

Anbefales på det sterkeste.

Takk, marielleheleneh
Anmeldt 17. september 2017 via mobile enheter

De har fantastisk god fisk som vi har fått mange ganger. Utrolig hyggelig betjening , og rolig selv om det ligger nært havnen .

Dato for besøk: september 2017
Takk, eriksvenningo

Reisende som så på Enetikon Restaurant, så også på

Khaniá by, Chania fylke

Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Enetikon Restaurant? Del dine erfaringer!