“Perfekt plassert gresk restaurant med god mat og stemning!”
Anmeldelse av Amphora Restaurant

Amphora Restaurant
Vurdert som nr. 87 av 590 Restauranter i Khaniá by
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 23. juni 2023 via mobile enheter

Vi ankom restauranten som var veldig full og travel. God atmosfære og god stemning. Servitørene var hyggelige og effektive og maten var veldig veldig god. Stedet serverer det du forventer av en gresk restaurant en blanding av greske og internasjonale rettet. Vi spiste gyros en med svin og en med kylling. Begge var veldig gode og akkurat passe porsjoner. Det var mulig og spise tallerken for to både på forrett og hovedrett. De hadde også en tallerken for to med bare sjømat noe som så spennende ut!

Grunnen til at restauranten bare får 4 stjerner er fordi det ikke framkom tydelig eller ble fortalt hvilke øl som var på tapp, når jeg ble servert Ølen ble den servert på flaske, som glass fikk jeg et varmt kjøkken glass rett fra oppvaskmaskinen. En må kunne forvente og få øl glas på en så fin resturant og ikke minst at glasset ikke varmer opp Ølen….

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Eventyrer27
Antonios Tsourounakis, Owner på Amphora Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2023

When it’s busy sometimes the glasses don’t have time to cool down before an impatient waiter grabs them from the chiller. Next time, say, “Excuse me! Could you swap this for a cold glass please?” 👍🏼

Anmeldt 8. juni 2023 via mobile enheter

Helt ok for dyrere enn andre i området. Noen bestilte kylling sovlaki og gyros og de var gode. Lasagnen var overkokt og grøtete. Jeg bestilte risotto som var overkokt og kornete. Heldigvis var rekene ferske. De hadde dekorert den med rekehoder (?). Litt skuffende.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Matildelimstrand
Anmeldt 16. mai 2023 via mobile enheter

Fantastisk service og mat. Rask og vennlig betjening. Dette må være en av Chanias beste restauranter. Det er viktig å gå etter de blå stolene og de hvite dukene. God fornøyelse!!

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, _khokvern
Anmeldt 9. august 2022 via mobile enheter

Veldig koselig Gresk restaurant. Har en meny som dekker alle behov i en familie. Den Greske moussaka var perfekt. Hyggelige servitører.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Ranveig V
Anmeldt 24. mai 2022 via mobile enheter

Rolig plass uten mas fra innkasterr
Dumpa innom og fikk et flott bord med havutsikt.
Utsøkt mat og god servive ,omgivelsene tundt var som et maleri

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, ankiv2014

Reisende som så på Amphora Restaurant, så også på

Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Amphora Restaurant? Del dine erfaringer!