“Koselig sted med god mat”

Steki Restaurant - Taverna
Vurdert som nr. 58 av 571 Restauranter i Khaniá by
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 17. mai 2019 via mobile enheter

Restauranten ligger sentralt, men likevel litt tilbaketrukket fra den verste turiststrømmen. Koselige lokaler, både ute og inne. Maten kom relativt raskt på bordet etter bestilling. Spiste okse(kalv?) kjøtt i tomatsaus med potetmos. Veldig god smak. Hadde fått topp score hvis fettet hadde vært fjernet fra enkelte kjøttstukker og porsjonene hadde vært en tanke større.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, TomHarald

Anmeldt 2. oktober 2018

Steki restaurant ligger litt tilbaketrukket, men likevel sentralt i forhold til havna i Chania. Ligger i det som kanskje kan kalles en klassisk gammel bygning i et trangt smug. Hyggelig og effektiv betjening. Maten kom på bordet raskt selv om det var mange gjester. Smakte godt fulgt av god husets rød- og rosevin. Et meget godt alternativ til restaurantene lands vannkanten.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Per Arne E
Anmeldt 3. september 2017 via mobile enheter

Jeg besøkte Steki for to år siden. Vi var storfornøyd. Nå to år etter har stedet noe å jobbe med. Maten er topp. Beliggenhet og atmosfære topp. Stinn brakke kl 21.00 og videre. Servise har ramlet flere hakk. Personalet var stressa og lite imøtekommende. Vi ventet lenge med å få drikken vi bestilte. Ølet var "grumsete" lot det så igjen....Dette var leit....

Dato for besøk: september 2017
Takk, An2n56
Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Ut fra scoren, så forventet vi å få god service, og god mat. Men den gang ei.
Ukonsentrert og nesten sur servitør.
Glassene som kom på bordet var ikke rene, og servitøren likte ikke at vi sa fra om det.

Maten hadde vi forventninger til, men alle ble meget skuffet over det de fikk servert.
Maten så heller ikke spesielt delikat ut. Tydet på hastverk. Dårlig stekt var både kjøtt og chips.
NÅr vi var ferdige, spurte kelneren om alt var Ok. Sa forsiktig fra om hva vi mente, da ble han sur og bortforklarte isteden for å beklage.

Anbefales ikke

Dato for besøk: juli 2017
1  Takk, Steimor
Anmeldt 6. september 2015

Steki ligger i et smug, og du har GPS eller flaks for å finne de. Vi kom ca kl 20.30. Vi var da nesten de eneste gjestene. Kl 21.00 var det helt fullt. Dette er stedet også grekere går. Greske spesialiteter på menyen. God og varm mat. Stefadoen jeg spiste kunne vært levert uten kniv. Kjøttet var så utrolig mørt. Vertskapet var hyggelig Glimt i øyet. Vi følte de var genuint interessert i at vi skulle ha det bra. Svært gode priser. Middag for 4 med øl og vin, salat og brød.. € 81,- God verdi for pengene.

Dato for besøk: september 2015
Takk, An2n56

Reisende som så på Steki Restaurant - Taverna, så også på

Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Steki Restaurant - Taverna? Del dine erfaringer!