Bra mat og hyggelig betjening. Rimelig pris store porsjoner og godt øl. Litt gjemt men hyggelig atmosfære.
5–9 av 893 anmeldelser
Veldig god mat og god service! Maten kommer fort. Litt bortgjemt i en smal koselig gate. Absolutt verdt et besøk! Fint sted!
Fint, rolig sted å ta et glass vin og en kald øl på ettermiddagen. Godt å sitte i skyggen. Her sitter vi herlig uforstyrret i en «bortgjemt» smal gate.
Vi bestilte en rett bestående av biff - biter, tomatsaus og potetmos. Den var veldig god på smak, men det var altfor mye fett på kjøttet. Porsjonene var veldig små, men med brød ved siden av ble vi passe mette. Iskald øl var deilig. Hyggelig med kake on the house etterpå. Rask og grei servering.
Restauranten ligger sentralt, men likevel litt tilbaketrukket fra den verste turiststrømmen. Koselige lokaler, både ute og inne. Maten kom relativt raskt på bordet etter bestilling. Spiste okse(kalv?) kjøtt i tomatsaus med potetmos. Veldig god smak. Hadde fått topp score hvis fettet hadde vært fjernet fra enkelte kjøttstukker og porsjonene hadde vært en tanke større.