Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”

Steki Restaurant - Taverna
Vurdert som nr. 58 av 557 Restauranter i Khaniá by
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Vi hadde vegetar for to (boureki, vegetar moussaka, fyllt tomat, squash blomst, vinblad og paprika, og gulrot puré), og lam stekt i ovn med poteter. Helt i toppen av det vi har spist på våre turer til Kreta

Dato for besøk: september 2021
Takk, 949kjetils
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (796)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 796 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Bra mat og hyggelig betjening. Rimelig pris store porsjoner og godt øl. Litt gjemt men hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, xadinkox
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og god service! Maten kommer fort. Litt bortgjemt i en smal koselig gate. Absolutt verdt et besøk! Fint sted!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, arildbakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Fint, rolig sted å ta et glass vin og en kald øl på ettermiddagen. Godt å sitte i skyggen. Her sitter vi herlig uforstyrret i en «bortgjemt» smal gate.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, tonjehj_rungnesj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. mai 2019 via mobile enheter

Vi bestilte en rett bestående av biff - biter, tomatsaus og potetmos. Den var veldig god på smak, men det var altfor mye fett på kjøttet. Porsjonene var veldig små, men med brød ved siden av ble vi passe mette. Iskald øl var deilig. Hyggelig med kake on the house etterpå. Rask og grei servering.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Gutis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Steki Restaurant - Taverna, så også på

Khaniá by, Chania fylke
Khaniá by, Chania fylke
 
Khaniá by, Chania fylke
Khaniá by, Chania fylke
 

Har du vært i Steki Restaurant - Taverna? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.