Fint område nede ved vannet .. masse spisesteder og sette seg ned i skyggen å bare se og glane… rolig område rett ved de mer travle handlegatene med masse små butikker.. et must sted å ha vært
4 520
1 728
Vi har gått frem og tilbake på havnen mange ganger og det er en herlig plass, full av restauranter og små butikker
Veldig fin opplevelse, men mye turister. Spise områder i nærheten som vi ikke prøvde ut, men flott utsikt fra muren.
Verdt et besøk om du er i nærheten.
Om vi spier eller bare skal slappe av for en drik, og nyte utsikt/solnedgange, - hit må man bare....!
Chania er en flott og trivelig by. Med en koselig og historisk gamleby. Den venesianske havnen var veldig koselig med mange restauranter.
Flott gammel havn, mange restauranter. Flott å gå en tur ut til fyret i åpningen. Flotte gamle gater litt ovenfor havnen, verd en tur å gå igjennom disse. Lett å gå forbi og ned til selve havnen, men ta en tur innom disse.