“Dårlig mat og service”

Vurdert som nr. 48 av 591 Restauranter i Khaniá by
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Fikk mat i tre omganger. Måtte spørre om å få den siste retten. Dårlig pizza, på nivå med en middels frossenpizza.

1  Takk, miahW3451HT

Anmeldt 20. april 2019 via mobile enheter

Bestilte bare litt forskjellige Kretiske småretter og ble overveldet av størrelsen. Her var mer enn nok å bli mett av! Så mye salat og brød og dressinger at jeg desverre ikke får plass til moussaka. Maten var fantastisk, personalet fantastisk, samt beliggenheten. Kan anbefales.

Dato for besøk: april 2019
2  Takk, 691maritt
Anmeldt 11. juli 2018

Middagen for to i solnedgang ble ikke helt som vi hadde forestilt oss. Servitørene er veldig ivrige i det vi viser vår interesse for restauranten. Vi blir raskt plassert ved et flott bord. Vi bestilte biff og øl, biffen var god, men dynket i saus og potetene var lite kokt. Det tok litt tid å få maten, så ølen ble drukket opp. Jeg forsøkte å få tak i en av servitørene, men ingen kommer til bordet vårt så kan bestille mer drikke. Når maten dukket opp fikk jeg bestilt drikke, men den ble aldri levert. Ettersom dette skal være en flott og dyr resturant hadde jeg forventet litt mer service. Det tok i tillegg over 40 min å få regninga. Vil nok ikke besøke dette stedet igjen, det er synd etter som beliggenheten er upåklagelig.

Takk, 341chrm
Anmeldt 19. juni 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Khania fra Platanias og havnet på Plateia ved en tilfeldighet - det begynte å styrtregne. Heldigvis! Det er virkelig den beste maten og de hyggeligste ansatte vi har vært borte i denne ferien. Reiste tilbake to dager senere ens ærend, og vil dra dit igjen også før vi skal hjem.

Nydelig og enorm salat (fresh salad), og de tradisjonelle miksede paiene med ost og spinat er virkelig verdt turen alene. Av drikke har de Kretas eget Charma - mikrobryggeriøl.

Dag to gikk vi for fersk sjømat, sea bream, og ble på ingen måte skuffet her heller.

De ansatte var superhyggelige, vartet opp både babyen vår og oss, og Rasmia (eller Erasmia), satte seg til og med ned med oss (på forespørsel) for å lære oss litt mer gresk.

En helt fantastisk opplevelse, begge gangene. Eneste restauranten vi har vendt tilbake til på vår 14 dagers ferie, og det ikke engang i samme by hvor vi holder til.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 913ingrida
Anmeldt 28. september 2017 via mobile enheter

Vi hadde mossaka og øl og det smakte helt himmelsk !
Plasseringen er midt i smørøyet med nydelig utsikt. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2017
Takk, Climber577423

Reisende som så på Plateia, så også på

Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Plateia? Del dine erfaringer!