“Nydelig mat, nydelig plassering ved havet.”
Anmeldelse av Corinna Star Restaurant

Corinna Star Restaurant
Vurdert som nr. 19 av 590 Restauranter i Khaniá by
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 8. august 2018

Be om bord nede ved bryggekanten, uforglemmelig opplevelse i solnedgang, anbefaler forhåndsbestilling for å få denne bordplasseringen i høysesongen. Vi spiste på denne restauranten ved 2 anledninger, begge gangen var det nydelig mat og god service.

1  Takk, FrankLimstrand

Anmeldt 11. juni 2018 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet og nydelig smakfull mat. Flott familie som driver stedet, vi fikk hot spott ytterst slik at vi kunne se bassenget, stranda og havet. Personellet var veldig hyggelig, men de får ikke full score fordi de «glemte» oss av litt når de fikk mye å gjøre. Anbefaler virkelig et besøk, spis dagens og få vin-anbefalinger fra de! 👌🏻 Anbefaler å reservere på forhånd. :)

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Siri A
Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

På anbefaling fikk vi bestilt oss bord til denne fine perlen av en restaurant. Vi var så heldige å få bord ytterst på bryggekanten og fikk med oss en fin solnedgang i en varm sommerkveld. Maten var god og vinene vi ble anbefalt av vår kelner stod absolutt til forventningene. Vi hadde en uforglemmelig kveld på Corinna Star, og kan trygt anbefale den til andre turister på Kreta! Vel verdt et besøk!

Takk, wencheHamar
Anmeldt 16. august 2017 via mobile enheter

Corrina Star er en liten perle av en restaurant. Perfekt sted for en romantisk middag for to med bord nede i vannkanten og utsikt til en eventyrlig solnedgang.
Men passer også for familier. Jeg har vært der flere ganger, like vellykket hver
gang.
Abefales👍
Tips: Ta med kontanter,de tar ikke kort.

1  Takk, Tillate
Anmeldt 15. august 2017 via mobile enheter

Etter å ha lest masse gode anmeldelser av denne restauranten måtte vi sjekke den ut og vi ble ikke skuffet. ☺️ Fikk et koselig bord på brygga helt i nede i sjøkanten. Veldig hyggelig og serviceinstillt personale. Maten var bare helt fantastisk. Skikkelig smaksopplevelse som passet perfekt til den gode rødvinen kelneren anbefalte. Etterpå fikk vi en dessert på huset. Skal definitivt spise her igjen 😍

Takk, Taliza3

Reisende som så på Corinna Star Restaurant, så også på

Khaniá by, Chania fylke
Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Corinna Star Restaurant? Del dine erfaringer!