“Et nydelig måltid til lyden av bølger”
Anmeldelse av Corinna Star Restaurant

Corinna Star Restaurant
Vurdert som nr. 20 av 589 Restauranter i Khaniá by
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 28. juli 2023 via mobile enheter

Vi bodde ved hotellet i 14 dager og spiste gjentatte ganger ved hotellets restaurant. Ikke bare fordi det var enkelt, men fordi maten var god.
Restauranten har en nydelig beliggenhet rett ved havet, og noen av bordene er til og med plassert på stranden. Her kan man nyte et måltid i nydelig solnedgang til lyden av bølgebrus og gresk taverna - akkurat det man ønsker i Hellas!
Kelnerne er hyggelige og alltid PÅ.
Prisen var heller ikke dårlig. 👍🏼

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Anne H

Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Hadde høye forventninger etter gode anmeldelser på TripAdvisor. Fikk også godt inntrykk da vi bestilte bord noen dager i forveien. Fikk bord helt nede ved sjøen, fantastisk utsikt og solnedgang. Grei mat, men ikke noe mer enn det. ELENDIG SERVICE. Virket som de ønsket oss vekk fortest mulig. Det var fortsatt nesten en tinme til neste bordsetting. Ikke et spørsmål om vi ønsket noe mer å drikke, kaffe eller dessert. Følte oss oversett.

Dato for besøk: august 2018
Takk, SissiB37
Katerina D, Owner på Corinna Star Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2018

Dear Partners, you are kindly requested to consider the above negative criticism, among few others, with low score . These reviews were posted within 4 days (22-26 / 08). These criticisms have the following common features: most important: they have never written any other criticism before. They do not mention convincing arguments, but generally and vaguely, and finally, all these names (Amanda X9765w ,SiSSi: B37, Marko S, Artemi S), look very strange. I am also very annoyed by the fact that the Mr Marko S, in his personal photograph provokes with an obscene gesture of hand and with a lot of<< bravado>>, so easily offends a serious and well-known business !

Anmeldt 8. august 2018

Be om bord nede ved bryggekanten, uforglemmelig opplevelse i solnedgang, anbefaler forhåndsbestilling for å få denne bordplasseringen i høysesongen. Vi spiste på denne restauranten ved 2 anledninger, begge gangen var det nydelig mat og god service.

1  Takk, FrankLimstrand
Anmeldt 11. juni 2018 via mobile enheter

Fantastisk beliggenhet og nydelig smakfull mat. Flott familie som driver stedet, vi fikk hot spott ytterst slik at vi kunne se bassenget, stranda og havet. Personellet var veldig hyggelig, men de får ikke full score fordi de «glemte» oss av litt når de fikk mye å gjøre. Anbefaler virkelig et besøk, spis dagens og få vin-anbefalinger fra de! 👌🏻 Anbefaler å reservere på forhånd. :)

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Siri A
Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

På anbefaling fikk vi bestilt oss bord til denne fine perlen av en restaurant. Vi var så heldige å få bord ytterst på bryggekanten og fikk med oss en fin solnedgang i en varm sommerkveld. Maten var god og vinene vi ble anbefalt av vår kelner stod absolutt til forventningene. Vi hadde en uforglemmelig kveld på Corinna Star, og kan trygt anbefale den til andre turister på Kreta! Vel verdt et besøk!

Dato for besøk: august 2017
Takk, wencheHamar

Reisende som så på Corinna Star Restaurant, så også på

Khaniá by, Chania fylke
Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Corinna Star Restaurant? Del dine erfaringer!