money_tor
trond
Anmeldelse av Hotel Christina
3,0 av 5 boblerAnmeldt 9. juni 2018
Dato for oppholdet: juni 2018
Romtips: Velg to roms leilighet.
3.4 km fra Hotel Christina
2.3 km fra Hotel Christina
Flyplasstransport
2.9 km fra Hotel Christina
4.5 km fra Hotel Christina
Se flere hoteller i Khaniá by
Anmeldt 4. september 2017 via mobile enheter

Vi var der i 2 uker. Koselig sted rett på stranden. Kort gåtur til gamlebyen i Chania, som anbefales! Renslig og ikke for stort hotell. Wifi var gratis men den kom man nesten ikke inn på. Korte gåturer til andre strender for dem som liker å være aktiv. Kommer gjerne igjen!

Dato for oppholdet: juni 2017
1  Takk, brmowe
Anmeldt 8. august 2017 via mobile enheter

Hotell Christina er et koselig , veldrevet hotell midt på stranden. Det er gåavstand til Chania og den venezianske havna. Kan virkelig anbefales !Hotellet har egen massør. Hotellet er rolig og ikke plaget med støy.

Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, Anita K
Anmeldt 6. august 2017 via mobile enheter

Hotellet hadde et fint resepsjonsområde med hyggelig resepsjonist. Rommet vi hadde var helt ok, med kjøkkenplass og fin veranda. Badet kunne vært pusset opp. Hotellet hadde et lite basseng som ble brukt til dykkeopplæring. En strandkafe som serverte enkel mat lå tilknyttet hotellet. Hotellet hadde også et minimarked vegg i vegg. Stranda var noen meter unna hotellet og det kostet 5 euro for to solsenger og en parasoll.

Dato for oppholdet: juli 2017
1  Takk, sondres422
Anmeldt 8. juni 2017 via mobile enheter

Rent og fint hotel med havutsikt, ligger rett på stranden som er langgrunn. Kort gå avstand til Chania,ca 15 min å gå, en veldig koselig by. Maten på strandbaren er dessverre veldig dårlig men det finnes mange alternativ i nærheten😊 AC må betales for, 50 euro. Internett forbindelsen er ekstrem dårlig, hopper wifi hele tiden over på Edge...alt i alt, veldig fornøyd 😊

Dato for oppholdet: juni 2017
2  Takk, Lene N
Anmeldt 1. mai 2016

Hotellet ligger rett på stranden.Rommene er lyse og trivelige,og balkongen har god utsikt mot havet og stranden.
På stranden er en koselig snackbar med småretter.2 solstoler og parasoll koster 5 euro.Flott sandstrand ,passelig langgrunt.I første etasje er det et minimarked med alt du trenger,og de har åpent fra 7.30 -12.00 hver dag.Et hotell å anbefale.

Dato for oppholdet: mai 2016
4  Takk, Roald1