“Gresk salat”

Kritamon Coffee Wine Food
Vurdert som nr. 33 av 591 Restauranter i Khaniá by
Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

Dette tror jeg er den beste greske salaten jeg har spist på Kreta. Med krutonger og de søteste cherrytomater. Her ble vi sett av de ansatte

Dato for besøk: august 2022
Takk, Terje D

Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

tydelig overvurdert på tripadvisor. helt middels mat og helt middels service. ble plassert i bakhagen med veldig høy musikk.

Takk, stighusby2
Anmeldt 25. juni 2022

Anbefaler alle å besøke Kritamon om dere er i Chania. Vi besøkte restauranten tre ganger i løpet av ferien vår på én uke og var storfornøyde hver gang. Personalet er utrolig hyggelige og maten veldig god! Anbefaler sopprisotto, kritamon salat, wine leaves og abbor. De er også dyktige på vin og har bredt utvalg!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, emiliereidk
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Hadde høye forventninger etter å ha sett anmeldelsene på TripAdvisor. Kritamon innfridde ikke disse. Maten var helt gjennomsnittlig og porsjonene var små. I tillegg til dette måtte vi vente lenge før noen tok bestillingen vår. Maten kom riktig nok fort nok, men etter dette måtte vi igjen vente lenge på å komme i kontakt med noen for å spørre etter regningen. Deretter tok det lang tid å vente på å få igjen penger. Totalopplevelsen ble derfor dårlig.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Oleov
Anmeldt 29. april 2019 via mobile enheter

Vi ønsket oss påskelam,både det og diverse annet - som agurk til den greske salaten,var det tomt for kl 20:00. Kuvertbrødet var gammel og hardt,umulig å bite gjennom,og maten kom på bordet uten at de hadde dekket på bordet. Kelnerne var mer opptatt av telefonene sine enn gjestene. Bordene ved siden av som hadde kommet etter oss,fikk all maten sin før oss på tross av at de var flere. Vi ble stadig tilbudt gal mat. Det veldig lang tid å få riktig mat. Vil ikke anbefale dette stedet. Gå heller til restauranten litt lenger ned i gaten; Kali kardia (good heart)!

Dato for besøk: april 2019
Takk, inaf2017

Reisende som så på Kritamon Coffee Wine Food, så også på

Khaniá by, Chania fylke
Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Kritamon Coffee Wine Food? Del dine erfaringer!