“Storfamilie på middag ”
Anmeldelse av Salis

Salis
Vurdert som nr. 77 av 588 Restauranter i Khaniá by
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Storfamilie på 12, aldersspenn fra 1-56.
Bra service, kjempegode vinabefalinger (anbefaler rosévinen til eieren av Salis) og flotte lokaler.

Tilfredsheten varierte fra utmerket til midt på tre hos de forskjellige. Trøffelrettene og anden var strålende men hummeren var sånn passe.

Uansett, verdt et besøk og det funket veldig fint med storfamilie til tidlig middag 😃

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Merete V

Anmeldt 23. mai 2019

Siste kvelden på Kreta.
Fann omtale av denne restauranten i eit blad ute på flyplassen. Fant også eit bilete av ein rett som såg svært god ut, så vi ville prøve ein kveld. Svært hyggelege tilsette hjalp til med bord og mat- og vinmeny kom fort på plass. Avbilda rett viste seg å vera frå fjorårets meny, så vi hadde å finne noko anna. Vi var heller ikkje kjempesvoltne etter ein gyropita tidlegar på ettermiddagen, så ein "HANDMADE CRETAN PASTA WITH WILD BOAR SAUSAGE & BACON" og ein "SEARED CHICKEN FILLET & VEGETABLE HASH, PAPADAKIS FARM BONELESS THIGH & APPLESAUCE" vart bestilt. Båe heilt usedvanleg velsmakande. Carbonaraen er utvilsomt blant dei to beste rettane eg har smaka i år, og like utvilsomt den beste carbonara ever. Fekk prøvesmake på kjuklingen, den smaka også himmelsk. Dette saman med god vin vi fant saman med den hyggelege vin kelneren. Alt var også ganske hyggeleg prisa og når ein tar matopplevinga med, blir det eit scoop. Sjølv med div. tilbehør. Lysår unna det meste. Endå ein grunn til å dra tibake til Chania, altså. Heilt til slutt må me få rose ein raud-håra kelner frå Θεσσαλονίκη?, usedvanleg hyggeleg og med omsut for vårt bord, virka det som.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, ArneAslakson
Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Nesten hver gang vi er i Chania legger vi inn en middag på Salis. Min favoritt rett er deres Oussu Boku (en lammerett med risotto). Fruen nøt en anderett i rødbetesaus. Den falt henne i smak. Grei pris på mange av vinene og et utrolig utvalg av vin.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, tosbak
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Min kone og jeg besøkte Salis for første gang denne fredagen.
Forventningene var høye, men vi ble slett ikke skuffet. Både forretten og hovedretten var nydelig presentert og smakte meget godt. En egen vinkelner hjalp oss med vinvalget ut ifra et rikholdig vinkart.
Vi kommer garantert til å besøke denne restauranten igjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bjørn K
Anmeldt 25. april 2018 via mobile enheter

Vi har besøkt Salis ved flere av våre Chania besøk. Jeg bestilte en fantastisk lammerett som kalles Ossobuco - nydelig!

Fruen elsker kylling og bestilte det, men det som ble levert var etter hennes mening ikke av «Salis klasse». En enkel strandbar hadde antakelig klart det like bra.

Forøvrig: En vinentusiast vil her finne et fantastisk utvalg i alle prisklasser, fra de rimelige, til 20 euro, og opp til de dyre til mange hundre euro i pris.

Dato for besøk: april 2018
Takk, tosbak

Reisende som så på Salis, så også på

Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Salis? Del dine erfaringer!