Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Med mine Greske venner”
Anmeldelse av Peskesi

Peskesi
Vurdert som nr. 14 av 590 Restauranter i Iráklio
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 43
Kjøkken: Bespisning, Gresk, Fra middelhavsområdet
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Ble med mine Greske venner hit. Flott atmosfære. Maten er delikat og har mye smak. En flott opplevelse.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, P667CDjohnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (5 353)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 5 353 anmeldelser

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Vi måtte vente litt før vi fikk bord, men det var absolutt verdt det. Maten var fantastisk og attpåtil fikk vi ventedrikken på huset.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Aemee Kramm S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2018

Vårt første besøk i Iraklio og så fant vi dette stedet. En liten skjult perle i en bakgate som serverer mat av høy klasse. Noen uvante smaker men alt var godt. Enkelte ting mikses ved bordet Hyggelig atmosfære i en bakgård som vi sikkert kommer tilbake til.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karsten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cretan G, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Peskesi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018
Google-oversetting

Thank you!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

En perle gjemt i en smågate i Herklion,autentisk gresk gourme mat i lune omgivelser. Helt fantastisk..!!! Og utrolig rimelig for standarden å være.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Kjetil O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cretan G, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Peskesi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018
Google-oversetting

Thank you for visiting us and for your review!

Peskesi team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2018 via mobile enheter

Var her med mann og to barn. Maten var veldig god og de ansatte var kjempegreie. Fantastisk restaurant og service!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 74cristinak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Cretan G, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Peskesi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018
Google-oversetting

Thank you so much for your kind words and we hope to see you again!

Peskesi Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peskesi, så også på

Iráklio, Heraklion Prefecture
Iráklio, Heraklion Prefecture
 
Iráklio, Heraklion Prefecture
Iráklio, Heraklion Prefecture
 

Har du vært i Peskesi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.