“Middag”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 4. juli 2023 via mobile enheter

Fantastisk nyyydelig mat som alltid og all mat lages fra bunnen av slik at du må vente ca 30min på maten,men det er det virkelig vært .kan virkelig anbefales

Dato for besøk: juli 2023
Takk, wegar_2015

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

vi kom dit og så fikk vi beskjed om lang ventetid og vi bestilte drikke uten p vite vi at vi måtte vente i 1 time minimum så da sa vi at vi ikke ville ha drikken og vi ville dra. da måtte vi betale før drikke som ikke var åpnet engang!!!

Takk, henrikw587
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Uteserveringen på restauranten har fin utsikt og er koselig. Ellers er vi ikke imponerte…

Det tok over en halvtime å motta forretten. Hovedretten måtte vi vente i over en time på! Og når den først kom var den mildt sagt skuffende. Bestilte en såkalt «spesialitet» - pork filet. Kjøttet var seigt og dekket av et mykt lag med frityrfett som sikkert skulle være crispy… Grønnsakene var overkokte, uten smak og garantert fra frysepose. Kjedelig saus.

Et råd til restauranten vil være å ikke ha 100 dårlige retter på menyen, men heller 10 gode…

Anbefales ikke.

Takk, Vacation792115
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Veldig koselig sted som man kan sitte både ute og inne etter behov.
Vi har vært på Kreta en del år nå ,men aldri smakt så utrolig god moussaka 😊
Fantastisk god mat som blir laget fra bunnen av. Kan virkelig anbefales 😊

Takk, wegar_2015
Anmeldt 30. desember 2019

Kjempekoselig sted med veldig god atmosfære og veldig god mat. Hektisk sted, så greit å bestille bord.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Adventure161306

Reisende som så på Black Lantern, så også på

Har du vært i Black Lantern? Del dine erfaringer!