Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 17. juni 2022

Hotellet er enkelt med greie senger, men savnet et lite kjøkken selv om det gikk fint med bare kjøleskap. Hotellrommet er veldig renslig og de vasker alle dager utenom søndager som er helt i orden. Man kan låne gratis strandhåndkler, noe vi synes var veldig fint. Hotellet serverer en enkel frokost hver dag som inkluderer tomater, agurk, gulrot, ost, skinke, ulike brød, nutella, noe bakevarer, syltetøy, saft, kaffe og vann. Savnet frukt, vannmelom hadde økt frokost opplevelsen. Hyggelige personale som ønsker deg det beste med ferien. Bassenget har solsenger og bord, og er fint å kunne benytte seg av. AC koster 35 euro for en uke, fint pris det. Området er veldig øde så var kun 2 resturanter ved hotellet, og noen få ved stranda. Vi benyttet oss ikke av stranda det var sikkelig rullessteiner men vi tok heller bussen til platanias ( ca 8 min unna) eller chania (40 min unna) som hadde bedre strender. Det kostet 1,6 euro til platanias og 2,3 til chania. Platanias hadde mange fine men like butikker, veldig gode resuranter og fine priser. Gamle byen i chania anbefaels. Vi vil si at vi er fornøyde med det meste men skulle ønske at hotellet lå i platanias bare eller gjøre meleme til en bedre by med flere resturanter og butikker.

Dato for oppholdet: juni 2022
    • Sovekvalitet
Takk, 79leak
Anmeldt 8. september 2019

Ankomst dagen kom vi ved midnatt. Der lå nøkkel til oss i resepsjonen, rom i første etasje. Vi hadde bestilt og betalt for rom med havs utsikt, derfor var rom i første etasje nedtur. Rommet var spartansk, ingen bilder på veggene og skapene lot seg ikke lukke. Mitt reisefølge fikk seg noen timer søvn, men jeg klarte ikke sove, altfor mye støy. Bråk fra baren, folk som går i korridoren og banker på hos hverandre, trafikkstøy osv. Meget lytt i det rommet de først presenterte oss for. Der måtte vi holde ut i tre netter før det lot seg gjøre å få byttet rom til andre etasje. Havs utsikten fra første etasje var minimal, en stor skuffelse, jeg ville kalt det basseng utsikt. Fra hotellets side var ingen vilje til løsning, der var kun ledig rom i første etasje, eller rom mot gata. Først da vi blandet inn Ving så klarte de å tilby oss en bedre løsning. Søvnkvaliteten ble bedre i andre etasje, og endelig fikk vi en vakker havsutsikt. Håndkleskift var dessverre noe de helst ikke gjorde. Kun ved rombytte fikk vi nye håndkler, dette synes jeg var svært uhygienisk. I varmen i syden tar man ofte seg en dusj, derfor ekkelt at de ikke byttet håndkler. Det beste ved hotellet var bassenget. Avreisedagen hadde vi ikke avgang før kveldstid. Rommet mistet vi klokken 12. Vi dro derfor til en badestrand. Hotellet hadde ingen annen dusj enn den ved bassenget å tilby da vi returnerte fra stranden sent på ettermiddagen. Håndkler kunne vi ikke få låne. Deler av ferien ble uansett ødelagt.

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, EivorJ6
Anmeldt 8. september 2019

Jeg og min søster valgte oss dette hotellet fordi man kunne velge seg havsutsikt der mot en liten ekstra kostnad. Og at det var frokost med i prisen.
Rommet bestilte vi allerede i midten av oktober - 18.
Frokosten sto til forventningene, enkel med så absolutt grei.
Værre var det med havsutsikten. Fikk først rom nr.105. Der var det noe man i beste fall kan kalle delvis havsutsikt. Og i første etasje var det også mye støy fra baren om kvelden og tidlig natt.
Skuffelsen var stor hos oss begge.
Tok dette opp med hotellet, og fikk tilbud om enten rom 104 + 106 eller rom mot veien. Takket nei til dette da vi ønsket oss havsutsikt, og vi kontaktet så reiseselskapet vårt.
Da fikk vi tilbud om rom nr.203. Takket ja til dette hjørnerommet med den etterlengtede havsutsikten. Der kunne vi sitte ute og kose oss med den utsikten vi lenge hadde drømt om.
Bassenget var bra, og vi fant alltid en ledig solseng.
Der var også hårføner, vannkoker og kjøleskap på rommene, det var som lovet i informasjonen om hotellet.

Vi hadde sen hjemreise, ble ikke hentet før kl.20.20 lokal tid, og hotellrommet fikk vi ikke beholde lenger enn til kl. 12.00.
Ikke var det mulig å beholde rommet lenger heller, dette hadde vi spurt om på forhånd.
Og eneste muligheten for en dusj før avreise var ute ved bassenget. Og ingen mulighet for å låne en håndduk.

Det var mange gode tavernaer i Maleme, og vi spiste godt denne uken.
Vi tok også bussen inn til både Platanias og Chania. Og den tyske krigs kirkegården i nærheten gikk vi til flere ganger, den er vel verd et besøk.
Dro også til den fine Elafonissi stranden med et lokalt selskap, der var det virkelig fint.
Det var også et flott og stort supermarked i nærheten, Synka.

Alt i alt så hadde vi en flott uke i Maleme!
Men kommer dessverre ikke tilbake til Hotel Albatros mer.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Ingjerd
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Positivt frå første stund. Rommet var ikke helt klart så jeg fikk noe kaldt å drikke i baren å syns det var kjempe. Ble skrevet inn å vist rommet. Kjempefornøyd .. ut mot gata.. litt lyd fra trafikken men syns ikke det var noe problem... kjøleskap å vannkoker på rommet... gode senger . Rent rom... greie å smilende folk som jobber der. Ikke langt til strand. Toppen 10 min å gå. Frokosten på hotellet var enkel men god... hadde og mat på restauranten... kjempegodt... Tommel opp frå meg

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, loyd2013
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Hotel Albatros er et enkelt, men greit hotell. Rommene var enkle. Positivt at det var vannkoker og kjøleskap på rommet. Vi hadde frokost inkludert i prisen, den var veldig enkel. Bassengområdet var pent.

Dato for oppholdet: august 2018
1  Takk, jovind2