Men til å ha ett helt fullt hotell, var det nesten alltid tomt rundt bassenget eller i restauranten. Ikke noe basseng bar eller musikk. De fleste som var ved bassenget på dagtid, spiste lunsj på en Gyros stedet som var i nabobygget. Maleme er veldig stille og rolig sted. Noen tavernaer nede ved stranden. Vi valgte som regel å ta bussen til Platanias både for liv og for mat.
Rommet er veldig enkelt, ingen bilder. Ingen knagger. Ikke mulighet til å kunne sitte inne, annet i en seng. Skapene inneholdt 1 henger...tren skal, en henger. Og ingen hyller til å legge fra seg noe heller. En vannkoker, kopper og to glass står der, men de bytter de aldri om de er brukt, De rer opp, men bytter ikke...Man blir møtt av nøkler i resepsjonen, bare navnet stod på lappen. Ikke hvor rommet var, eller hvilken etg. Ingen velkomsttekst. Resepsjonen er åpen fra 09 -12, men ofte var resepsjonisten opptatt med mating av barnet sitt. Man må presisere sjøutsikt, ellers er det som å bo rett ved motorvei. Mye støy fra trafikk, i tillegg til veldig lytt hotell. De som driver hotellet er ikke interessert i gjestene. Fikk byttet rom etter en uke, slik at man fikk rom vekk fra hovedveien. Koblet inn Ving, og eneste de kunne hjelpe meg med var å kjøpe øreplugger til meg...Kan ikke sove med øreplugger når man har barn man må høre ila natten.
Rommet er veldig enkelt, ingen bilder. Ingen knagger. Ikke mulighet til å kunne sitte inne, annet i en seng. Skapene inneholdt 1 henger...tren skal, en henger. Og ingen hyller til å legge fra seg noe heller. En vannkoker, kopper og to glass står der, men de bytter de aldri om de er brukt, De rer opp, men bytter ikke sengetøy eller hånklær ofte.
Kommer aldri til å anbefale eller reise til Maleme , eller benytte oss av hotellet igjen. En stor skuffelse. STOR skuffelse.Mer
Vis mindre