“Gode nudler!”

Kjøkken: Asiatisk, Kinesisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Rent og pent! Hyggelig og rask betjening. Spist nudler her flere ganger og meget fornøyd hver gang! Maten kan du spise ved bordet eller ta med deg hvis ønskelig

Takk, Lasse W

Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Nydelige nudel retter og god service.
Vi spiste teriyaki nudler og basilikum hvitløk. Begge var perfekt.
Her får du og sterk mat hvis du ber om det 👍

Takk, Jdpeders78
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Vil du ha noe annet enn gresk mat? Da er dette plassen! Utrolig gode nuddler har de her, godt utvalg og bestiller man sterke nudler da får man sterke nudler. #foodlykke servicen var kjempe bra også!

Takk, veronica j
Anmeldt 21. juni 2022 via mobile enheter

Vårruller til forrett, ok. Sushi, nei. Tom kha gai, heeeelt forferdelig. Melk med maisenna og sopp. Kritikken som forøvrig var saklig og beklagelig, ble ikke møtt med forståelse av kjøkken og leder. Unnskyldningen var at franchisenedrifter ikke refunderer penger og at slik lager de tom kha gai over hele verden. Da måtte jeg holde litt igjen og fortelle vedkommende at han tar helt fullstendig feil. Videre foreslo jeg at om de skal fortsette å selge den suppa, så ha såpass respekt for det thailandske folk at dere endrer navnet til noe som på thai oversettes til «melk og sopp og dette vil vi ikke vedkjenne oss, evt rumpehull»

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, annazJ5260XZ
Anmeldt 13. august 2019

Jeg gikk for sprøstekt pekingand, som var nydelig! Min kone en scehsuan rett med ris, som også var god.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, GlennH1348

Reisende som så på noodle bar, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i noodle bar? Del dine erfaringer!