“Fantastisk mat!”
Anmeldelse av Castelvecchio

Castelvecchio
Vurdert som nr. 43 av 506 Restauranter i Rethymnon
Kjøkken: Gresk, Grill
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger, Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk deilig mat servert av hyggelige og oppmerksomme servitører. Rolig musikk og fin utsikt. Dette ble en flott kveld for hele familien!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Stine Sørlie H

Anmeldt 18. august 2021

Ein meir koselig og fredfull restaurant, skal ein leite lenge etter. Kva du enn bestiller, smaker det fantastisk godt. Vi har besøkt restauranten i fleire år. Då vi begynte å gå der, kunne du berre komme og sette deg. Skal du besøke den no, må du bestille bord. Viser berre at ryktet går. Mamma og pappa står og vinker når vi kjem. Atmosfæren er berre herlig. Har ikkje lyst til å gå der i frå. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ossto2
Anmeldt 18. august 2021

Fantastisk atmosfære. Så stille. Lam kritikk i folie med retsina. Smaker utrolig godt. Krydder kake til dessert. Mmmm.....

Dato for besøk: august 2021
Takk, 378atles
Anmeldt 18. september 2019 via mobile enheter

Koselig resturant med meget bra service. Vi spiste Lam Castelvecio og kylling Castelvecio, og begge smakte alldeles fortreffelig . Nydelige sauser 😊 Mamma's krydderkake var også nydelig, og det er vel korteste ventetida vi har hatt på Kreta både med servering og betaling 👍😊

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, ViJo56
Anmeldt 17. september 2019 via mobile enheter

God og intim restaurant . Veldig god lam i folie (kleftigo).Honningkake til slutt,setter prikken over i en. Veldig god service av trivelig personale. Kommer tilbake neste gang vi kommer til Rethymnon.👌

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Saltkjelen

Reisende som så på Castelvecchio, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Castelvecchio? Del dine erfaringer!