“Vel verdt et besøk”

Vurdert som nr. 32 av 504 Restauranter i Rethymnon
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk restaurant i gamlebyen i Rethymnon. Maten er enestående bra, servicen er fantastiske. Oppmerksomme servitører. Anbefales på det sterkeste. Prismessig ligger det midt på treet.

Dato for besøk: august 2022
Takk, TomGudbrandsen
Fred K, Owner på Kapilio, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2022

Thank you for the review and the rating
Looking forward to welcome you again in the future
Best Regards

Anmeldt 14. juli 2022

Spiste middag her en av kveldene i Rethymnon. Jeg spiste risotto med sjømat (blåskjell, reker, blekksprut, tror jeg) som smakte veldig godt. Veldig hyggelig atmosfære - vi satt ute i gata, og det var veldig hyggelig. Utmerket service.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, andrebli
Fred K, Owner på Kapilio, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2022

Thank you for the review and rating us with five bubbles
Looking forward to welcome you again in the future
Best Regards 👌

Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

Tredje kveld innom for den beste pepperstek i verden for min del 🙂.
Risotto sjømat er og å anbefale

Hyggelig betjening!!

Anbefales på det varmeste 👍

Dato for besøk: september 2021
Takk, rainoh2016
Fred K, Owner på Kapilio, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2022

Thank you for the review and the recommendation 😊
Looking forward to welcome you again this year or next trip to Crete
Best Regards 👌

Anmeldt 30. september 2019 via mobile enheter

Spiste en slags innbakt svinekjøtt "stuffed tenderloin", som var det beste måltid jeg har spist på lenge! Anbefales! Ikke var det kostbart, heller, 12, 80 € er absolutt verdt prisen.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, ingridm23
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Spiste en deilig kyllingfilet som var fylt med fetaost og bacon.
Ble servert med stekt poteter og BBQ saus.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, F9227HVroberth
ASpanda, Public Relations Manager på Kapilio, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2019

Takk for at du tok deg tid til å se gjennom og foreslå oss til andre gjester.

Reisende som så på Kapilio, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Kapilio? Del dine erfaringer!