“Ikke fall for dette”

Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Aggressive innkastere som lover gratis velkomstdrink og dessert. Drinken var dårlig saft og vann. Desserten surt appelsinskall og salt yoghurt. Vi var fire og spiste tre forskjellige retter. Alt var like pregløst og kjedelig - og dyrt!!! Beliggenheten er perfekt, men idyllen ødelegges av innkasterne som hele tiden løper frem og tilbake ved bordene og forsøker å lokke nye kunder til bords. Dette var en drit-dårlig opplevelse. Hadde de enda brukt halvparten av energien de legger ned i å kapre kunder, til å lage god mat og skape en trivelig atmosfære hadde dette hatt muligheten til å bli bra. Nå er det kun en ting å si; STYR UNNA!!! Alt er bedre enn dette.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, stalemelhus

Anmeldt 13. juni 2019

Det ble lovet mye for å lokke oss inn. Bestilte fylt paprika. Jeg har aldri spist en så dårlig middag på en restaurant på Kreta. Anbefales ikke.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Livetsnyter
Anmeldt 2. oktober 2018

Dette er en skikkelig piratrestaurant! Her kan man bli kraftig lurt! Som mange andre ble vi anbefalt en fisk og skalldyrtallerken - på deling. Denne sammen med to pils = 97 euro. Ble så forbanna at jeg reiste meg betalte og gikk. Fy for skam for en plass! Største møkkaplassen jeg har vært!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Morten N
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Veldig aggressive innkastere som prøvde å lure oss til å spise fiskerett som hadde blitt kjempe dyrt. Skulle absolutt ha oss til å bestille ferskfisk som prises PR kilo!! Vi beit ikke på og bestilte noe enkelt. Maten var ok men når vi fikk regningen hadde de plusse på masse!! Prisen på maten var også i overkant dyr! Styr unna.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 543runej
Anmeldt 25. juli 2018

Ble lokket inn av innkaster. Ble anbefalt å spise lokal fisk, der prisen ble satt ut fra vekt. Fisken kom på bordet, tipper vekten totalt var ca. 500 gram. Retten var ikke spesielt spennende, og fisken ganske smakløs. Da regningen kom på bordet, hadde de satt opp at vi hadde spist 1,3 kg frisk! Dette var overhodet ikke tilfelle, men var vanskelig å argumentere om etter at alt var spist opp. Det ble en meget dyr og dårlig opplevelse. Ser her at mange andre har hatt lignende erfaringer, og burde naturligvis ha lest anmeldelsene først. Det er kjipt å føle seg lurt slik. Anbefaler ingen å besøke dette stedet. I det hele tatt er det veldig slitsomt med alle aggressive innkastere i havneområdet. Finn heller restaurant i noen av de mindre bakgatene i gamlebyen. Mye hyggeligere uten slitsomme innkastere.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, jfg172

Reisende som så på Taverna Mouragio Maria, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Taverna Mouragio Maria? Del dine erfaringer!