“Ikke verdt det”

Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Kjempedyr og middelmådig mat. Servicen var dårlig og rotete. Den letteste retten vi bestilte kom lenge etter alle andre og mannen som sto utenfor for å hanke inn kunder var sur og bidro til å ødelegge opplevelsen. Ellers var det god utsikt men ikke mye annet positivt.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Engtro95

Anmeldt 15. september 2019

Vi ble "snakket" inn i restauranten og falt for den tilsynelatende joviale tonen. Service ellers var grei nok, men ikke spesielt god. Maten var middelmådig. Det ble med det ene besøket.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, tonesbr
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Ett fryktelig sted, styr unna!!! Vi ble som flere andre har skrevet, LURT! Alle menyene ble ganget med to, vi bestilte blekksprut og blåskjell til forrett(skulle dele), men de tok det som 2*2 retter. Hovedretten skulle være en lokal fisk, den ble servert med to store reker, ikke visste vi at de to rekene kom fra en annen meny som de bare hadde lagt til.... aldri mer dette stedet! Dessverre så blir denne restauranten bare større og større i området der, så de som driver rettferdig blir nok kjøpt opp en etter en... STYR UNNA!!!!

Dato for besøk: august 2019
Takk, FrankBlazquez
Anmeldt 22. juli 2019

Ble møtt av sedvanlige innkastere..
Tenkte vi skulle gi det en sjanse, da vi vanligvis går for hyggelige "bakgater" dette skulle vi angre bittert på. (Prisen betalt)
Alt var var hyggelig og fint, rent sedvanlig. Maten ok, menyen så fin ut men dyr i forhold til vanlig takst i byen. Vi tenkte ok,lokasjonen tatt i betraktning..Ble anbefalt delt tallerken med sjømat ok tenkte vi.
Lite visste vi at den skulle ta betalt for hver enkelt rett x2 dvs. Betalt for hver enkelt menyrett kalimare,fisk,blekksprut,langusta dvs 20-30 euro pr rett som om dem var for seg selv, selv om det var lite av hver rett..

Makan til frekkhet har jeg sjeldent sett og annbefaler alle å styre unna.

130 euro fattigere mot sedvanlige 40-50 euro.. og ingen opplevelsr rikere kan man si..

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Gladvestlending
Anmeldt 16. juli 2019

Vi ble lokket inn i restauranten av eier som kunne litt norsk, skrøt av sjømaten og lovte oss gratis drink. De var så pågående med salg av mixtallerken av fisk og 2 store reker at vi bare sa ja, uten å spørre om pris dessverre. Drinken var noe søt saft-skvip, rekene var tørre, fisken dvask og såvidt litt potet ilag med resten. Hele skøyen kom på over 100 €, nyttet ikke klage, vi betalte og dro med en gang. Svindel kalles dette. Hold dere unna denne plassen.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, GoldieNorway

Reisende som så på Taverna Mouragio Maria, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Taverna Mouragio Maria? Del dine erfaringer!