Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 171
Vis tilbud
Hotels.comUSD 171
CheapTicketsUSD 171
Orbitz.comUSD 171
TravelocityUSD 171
TripadvisorUSD 171
ZenHotels.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
34
2
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
2
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 38 anmeldelser
Anmeldt 9. april 2020 via mobile enheter

Vi bodde her en uke å dette var et supert Hotell.Nydelige senger,flotte rom,nydelig frokost og valget var noe for enhver smak.Flott badebasseng på toppen med bar.Flott mottagelse,gjestfri å hyggelig personale.Reint å fint.Vi reiser mer en gjerne dit igjen.Resepsjonsjefen Anna viste ikke hvor godt hun skulle gjøre for oss. Hotell «sjefen»Eleni var godheten selv ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, runark2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2019

Hotellet ligger fint til og kort vei til stranden. Personalet var skjønne og veldig oppmerksomme hver gang vi kom inn. De visste liksom ikke hva godt de skulle gjøre for oss. Rommet var koselig og renholdet helt topp. Ikke særlig utsikt fra 2. etg. men ikke så viktig. Topp takterrasse med lite basseng og få solsenger, men kjempefin utsikt over hele byen. Frokosten var kjempegod og veldig variert. Kort vei til gamlebyen. Vi har ingenting negativt å si her. Vil bo der neste gang vi besøker Rethymnon også.

Romtips: Rommene fra 3. etg har fin utsikt.
Dato for oppholdet: juli 2019
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, roli65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2019

Bra hotell, nær stranda. Ktetas nord side er kjent for et hav med mye bevegelse, så hotellets tak basseng var et ok alternativ. Kanskje litt lite om du like å svømme,men godt til å kjøle seg ned i.
Enkel, men god frokost servering. En liten buffet med det en ønsker. Vennlig personale og vaskedamene gjør en tipp topp jobb.
Sengene kan variere i henhold til myk/hardhet. Utsikten er fantastisk fra rommene i 4 og 5 etasje.
Liten heis om en trenger hjelp opp trappene. Beliggenheten i forhold til gamle byen og spise steder er absolutt super.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, rekasp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2019

Hotel Aquarius ligger midt i smørøye, i hjerte av byen. På tak terrassen har du uten tvil den beste utsikten i hele byen, her kan du speide til enden av den 2,5km lange strandpromenaden, for ikke å snakke om selve stranden som fortsetter enda lengre. I andre enden har du overblikk over hele gamlebyn. På denne takterrassen ser du hele byen og det er en fantastisk utsikt.
Dette hotellet er nylig renovert og her har de ikke spart på noe, fantastisk flotte rom. Frokosten er utrolig god, her mangler ingen ting, samt at det stadig serveres variasjon gjennom uken.
På dette hotellet blir du møtt med en betjening som tilsvarer et 5 stjernes resort! Utrolig flotte og hyggelige mennesker som hele tiden sørger for at du har det bra under oppholdet.

Oppsummert er dette et fantastisk hotel som ligger midt i byen, kort avstand til strand, gamlebyen og resturanter og taverna. Det flotteste bassengområdet på taket med en panorama 360 utsikt du ikke vil finne på noen andre hotel i byen, anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
4  Takk, Staale79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2019

Veldig god frukost, noe nytt og spennende hver dag fantastisk hyggelig og service-innstilt personal. Veldig pene rom og en fantastisk takterrasse med basseng og bar. Kort avstand til strand, promenade og handlegater. Anbefales! Bildet er tatt fra takterrassen

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
3  Takk, siljevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser