Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunsj/middag”
Anmeldelse av Hercules

Hercules
Vurdert som nr. 3 av 446 Restauranter i Rethymnon
Prisklasse: USD 5 - USD 55
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2019 via mobile enheter

Meget hyggelig restaurant på Strandpromenaden i Rethymnon. Spist både lunsj og middag her, god mat og hyggelig service. Anbefales.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 646ingerh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (340)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 341 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

God og mye mat. Spiste moussaka som var veldig god! Hyggelig og morsom betjening. Fikk vannmelon og en liten dessert før vi gikk. Anbefales for en god middag.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Line L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2019 via mobile enheter

Kjempegodmat og prima service Fin atmosfære. Anbefales. Ligger flott til med havutsikt.
Rask og god service.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Explorer499913
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2019 via mobile enheter

Det var et sted med meget god service, men utrolig lite mat til en dyr penge. Første og siste gang der

Dato for besøk: august 2019
Takk, bj_rnegil_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HerculesRestaurant, Owner på Hercules, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2 uker siden
Google-oversetting

Dear Bjørn-Egil Ø,
Thank you for taking the time to review us.
Indeed it is a beautiful place in front of the waterfront!
All our staff is well-trained and offers their services with pleasure having always as a goal our guests' satisfaction.
We are sorry you found our portions small, even though we found it strange since most of our guests are telling us the opposite.
We would like to know what you didn't like in more details. Kindly, contact us.
We wish you all the best,
Hercules Restaurant Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

En svært bra restaurant med god mat og god service. De stilte til og med opp tidlig på morgenen slik at vi fikk en solid frokost før flyavgang.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ove P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hercules, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Har du vært i Hercules? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din