“Hyggelige ansatte og nydelig mat”
Anmeldelse av Hercules

Hercules
Vurdert som nr. 10 av 503 Restauranter i Rethymnon
Anmeldt 23. juni 2023 via mobile enheter

Nydelig middag og dessert til rimelige priser.

Dette stedet ble middags-favoritten under vårt opphold.

God kundeservice. Anbefales på det sterkeste!

Takk, Adrian L

Anmeldt 14. juni 2023

Veldig god mat og veldig god service. Hyggelig personale . Vi spiste her til lunsj flere dager når vi lå på stranden rett over gaten. Spagetti rettene var nydelige. Gode porsjoner. Vi bestilte husets hvitvin og den var også god. Kommer gjerne igjen

Takk, DayTrip41471482112
Anmeldt 8. juni 2023

Hercules leverer, her føler du virkelig blir satt pris på. Ypperlig service og fortreffelig mat. Spiste både lunch og middag her og prøvde retter fra både det greske og det italienske kjøkkenet. Anbefales virkelig.

Takk, paulwM3526KA
Anmeldt 12. mai 2023 via mobile enheter

God mat, god service og trivelig atmosfære. Dette er en av restaurantene langs Strand promenaden som skiller seg ut i positiv retning.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, Svenn Helge A
Anmeldt 6. mai 2023 via mobile enheter

Kom hit etter anbefaling. Servicen var helt topp, kelnerne gjorde en veldig god jobb. Maten var middels som feks bernaisen til biffen smakte ikke bernaise, men kjøttet var bra.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Goril-sv

Reisende som så på Hercules, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Hercules? Del dine erfaringer!