Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk 👌”
Anmeldelse av Pagliaccio

Pagliaccio
Bestill bord
Vurdert som nr. 47 av 440 Restauranter i Rethymnon
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 46
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Alltid koselig å komme hit Fantastisk betjening, TOP service og nydelig mat. Et sted man bare må besøke når man er i Rethymnon

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 309terjea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (809)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 809 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020

Her får du alt du ønsker av en meget serviceminded gjeng.Prisene er fornuftige og maten er god!Anbefaler båt pizzaen,bare sia at du vil ha the boat pizza.
Angus steak er vår favoritt og eieren lager et lite show av oppskjæringen av steken ved bordet.Og det smaker fantastisk,anbefales.
Vi har vært her i mange år og dette er vår favorittreataurant i Rethymnon.
Vi skulle tilbake til Rethymnon i år også,men vår reise ble kansellert av Corona dessverre.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kajo169
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2019 via mobile enheter

Veldig god mat og utrolig service, kanskje litt mange ansatte som tusler rundt så du føler deg ukomfortabel, men det får fint alt var bra samt musikken utrolig koselig!!

Dato for besøk: september 2019
Takk, Edvinalsa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Jeg og samboeren min har vært her opp til fler ganger pr ferie til Rethymnon. Nå var foreldrene mine med å vi tok de med hit.
De var like fornøyd som oss. Maten er veldig bra, lokalene er flotte. Servicen er topp!

Spis her!!!

Dato for besøk: september 2019
Takk, hegemaritak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, hyggelig betjening og rask og god service. Dette må være den beste pizzaen på Kreta. Anbefales!!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Anneks81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pagliaccio, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Har du vært i Pagliaccio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din