“Hyggelig”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Den trivelige og joviale hovmesteren hadde besøkt Norge mange ganger og hans sønn hadde studert i Sogn (stjerne)
Dette er en italiensk restaurant med en gresk touch. Trivelig betjening og veldig god mat
Min datter spiste souvlaki med kylling som var veldig dårlig krydret og jeg hadde pasta ravioli med ricotta. Nydelig🇬🇷

Takk, 328maritv

Anmeldt 27. juni 2022

Var her første gang i 2018. Tilbake igjen i oktober 2021, hvor vi også feiret min venninne som fylte-60 år. Her var det dekket lekkert opp, blomster til jubilanten og allsang. Super stemning og service, kjempegod mat. Siste besøk i mai 22, alltid hyggelig å komme tilbake hit. Godt ivaretatt av hyggelig personale, god stemning og god mat. Ligger supert til med fantastisk utsikt over stranden og havet. Anbefales 😍

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 524maritv
Anmeldt 3. juni 2022

I løpet av vårt opphold besøkte vi restauranten flere ganger, og ble imponert over svært god mat og god service. De ansatte tar virkelig vare på kundene sine, og det var en behagelig atmosfære. Restauranten har også god beliggenhet, med fin utsikt mot havet. Kommer gjerne tilbake om sjansen byr seg!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, ronjaj832
Anmeldt 1. juni 2022

Svært trivelig betjening med høy kompetanse. Vi har spist forskjellig fra menyen med bare gode opplevelser. De serverer god mat fra pasta til pizza, favoritten ble dry age biff, som virkelig kan anbefales. Et sted og besøke uten tvil!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, TobiasReno
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Har vært her i 2017 og det serveres like god mat som da.Anbefales på det sterkeste.Prøv.Dett er ikke siste gang vi spiser her.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, PerKristianRostgaard

Reisende som så på Pagliaccio, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Pagliaccio? Del dine erfaringer!