“Helt fantastisk”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 28. september 2022 via mobile enheter

Hadde så lyst på pizza i nærheten av hotellet.
Denne kom opp som nummer 2 på Tripadvisor. Burde vært nummer 1.
Flott beliggenhet, god service, nydelig pizza👏

Takk, EvaB32

Anmeldt 20. september 2022 via mobile enheter

Det var helt top. Vi hadde lammeskanke og aten var fra ypperste Klass. Hele opplevelse var vært ett besøk her. Du føler deg velkommen og personalet under hverandre trivest. Det er let å merke! Annbefales på det sterke te.

Takk, Thoresen-Leurs
Anmeldt 6. september 2022

God mat, hyggelig og profesjonell betjening med glimt i øyet og gode kommentarer Vi var et helt selskap på 11 personer og ingen hadde noe å utsette på maten. .

1  Takk, Knut A H
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Jeg og min mor var her neste hver dag i ferien. Maten på hotellet vi var på var nesten uspiselig ,men her var maten fantastisk. Anbefaler å spise her👍

1  Takk, adriansP2895XV
Anmeldt 9. august 2022 via mobile enheter

God mat, bra service - focaccia til forrett er et must. Spiste 4 av 10 dager her, beste restaurant utenfor gamlebyen og spesielt langs promenaden, der det også er noen gode. Min samboer synes dette er den beste vi har vært på.

Av beste retter er risottoen og lammeskanken de beste.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, sondreb692

Reisende som så på Pagliaccio, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Pagliaccio? Del dine erfaringer!