Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 107
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 107
Vis tilbud
FindHotel
USD 81
Vis tilbud
Expedia.comUSD 100
Hotels.comUSD 100
CheapTicketsUSD 100
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 861)
Filtrer anmeldelser
1 861 resultater
Vurdering fra reisende
1 160
470
146
46
39
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 160
470
146
46
39
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 861 anmeldelser
Anmeldt 4. september 2019

Etter mange anbefalinger reiste vi en uke til dette hotellet i Rethymnon. Ett fint og rolig hotell (spesielt) for voksne. Be om rom uten badekar. God frokost ved bassenget. All Inclusive tilbys. To restauranter. Varierende underholdning hver kveld. Egen strand ved strandpromenaden, fem min. fra hotellet.
Hotellet serverte hver dag forfriskninger på stranden, (vær obs på de små glassene)

Romtips: Det anbefales å bestille rom med hav-utsikt eller delvis hav-utsikt.
Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, Jansul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
General M, General Manager på Aquila Porto Rethymno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience at the Aquila Porto Rethymno Hotel and for providing us with a positive review.

As a valued guest, we appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay. With a spirit to serve, we take great pride in not only meeting, but exceeding your expectations.

Your feedback is integral to our ability to continue to improve our service. Thank you again for your time and come visit us again soon!

Kindest regards
Petrakis Eftychis
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2019

Hotellet er flott og ligger glimrende plassert, helt nede ved stranden og kun noen få hundre meter til sentrum. Vi hadde bare frokost på hotellet og den er det ingenting å utsette på. Alt hva hjertet begjærer. Personalet var vennlig og imøtekommende, atmosfære var fin. Det eneste jeg trekker litt på er rommet. Vi hadde et standard dobbeltrom med balkong. Rommet var rent nok, men det var trangt og bar preg av å være slitt. I tillegg var balkongen i overkant liten. Likefullt som anbefaler jeg absolutt dette hotellet.

Romtips: Rom mot øst har ikke sol etter ca. kl. 12:00 og vender ut mot en trafikkert gate.
Dato for oppholdet: juli 2019
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Torleifp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
General M, General Manager på Aquila Porto Rethymno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2019
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you for choosing the Aquila Porto Rethymno Hotel for your holiday and for taking the time to provide us with your review.

I am pleased that overall you enjoyed your stay and that our hotel fulfilled all of your holiday needs. My team will be delighted to know that they met your expectations in every way and I am sure they would wish for me to thank you personally for your kind comments on their behalf.

Thank you once again for taking the time to provide us with your valuable feedback and we look forward to welcoming you back in the very near future.

Kindest regards
Petrakis Eftychis
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2019

Var på Aquila Porto rethymno 10-17 august og dette er et fantastisk hotell på alle måter. Strålende service, fantastisk frokost og gratis solstoler på stranden. Nærhet til alt av restauranter og gamlebyen.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, kenneth2303
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
General M, General Manager på Aquila Porto Rethymno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for choosing the Aquila Porto Rethymno Hotel for your stay in Crete and for providing us with such a positive review.

I am delighted that you were pleased with your stay. I know that my team will feel extremely proud to learn that you appreciated their services and that they enhanced your stay.

Thank you for taking the time to share such a positive review and we look forward to welcoming you again in the very near future.

Kindest regards
Petrakis Eftychis
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

God frokost, bra á la carte restaurant og super beliggenhet. Flott med gratis solsenger. Vi opplevde hotellrommet som veldig lytt og det i kombinasjon med at andre gjester ikke hengte opp «ikke forstyrr skilt» gjorde at rengjøringspersonalet måtte banke på nesten samtlige dører i gangen. Renholdspersonalet var generelt veldig bråkete. Når det gjelder renhold så har de noe å gå på, rommet var ikke rent ved innsjekk. Veldig pågående ift.mersalg de som jobber i spaet, noe som gjorde oss irritert! OK opphold men her er det rom for forbedringer. Synes også de ansatte kunne vært litt mer imøtekommende.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, kristianb333
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
General M, General Manager på Aquila Porto Rethymno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2019
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you for choosing the Aquila Porto Rethymno Hotel for your holiday and for taking the time to provide us with such a positive review.

I am pleased to hear that there were clearly so many aspects of our hotel which you enjoyed and that overall you had a pleasant stay. Your comments regarding the cleaning staff are appreciated and will be looked into.

Thank you once again for taking the time to provide us with your valuable feedback and we look forward to welcoming you back in the very near future.

Kindest regards
Petrakis Eftychis
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Flott hotell med god service. Fine rom, men noe slitt bad. Godt renhold hver dag. Sentralt i forhold til restauranter og gamlebyen. Hyggelig personale. Fin sandstrand, kan bestille drikke/mat via app, fungerer bra. God frokost, lunsj og middag. Solstoler/badehåndklær er inkludert i prisen. Vi hadde allinclusive og var godt fornøyd med det. Kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, S4837CIannea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
General M, General Manager på Aquila Porto Rethymno, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2019
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you for choosing the Aquila Porto Rethymno Hotel and for taking the time to provide us with your wonderful review.

We are delighted that you felt so at home in our hotel and that you thoroughly enjoyed your holiday. My team will be delighted to know that they exceeded your expectations in every way and I am sure they would wish for me to thank you personally for your kind comments on their behalf.

It was our great pleasure to host you and we look forward to welcoming you back in the very near future.

Kindest regards
Petrakis Eftychis
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser