Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (570)
Filtrer anmeldelser
570 resultater
Vurdering fra reisende
271
191
70
30
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
271
191
70
30
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 570 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Bodde her fra 23.juni til 7.juli. Hadde bestilt juniorsuite og fikk en helt ny liten leilighet. Kjempefint. Det vel rengjort hver dag. Ikke mye utsikt men leiligheten lå unna solen på ettermiddagstur. Det var bra for det var varmt de dagene vi var der og da var det godt at sola ikke sto rett på når vi kom fra stranden. Selve hotellet hadde restaurant, basseng,solterrasse, bassengbad og fint lobbyområde. Betjeningen var hyggelig og hjelpsomme. Rommnen i den gamle delen er mer slitt. Anbefaler å bestille litt større rom for de som vil ha litt mer komfort

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bentejnf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MINOS H, Manager på Minos Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018
Google-oversetting

Dear BenteJN F,

Thank you for choosing the Minos Hotel for your stay in Crete and for providing us with such a positive review.

We are delighted that you were pleased with your stay. Our team will feel extremely proud to learn that you appreciated their services and that they enhanced your stay. Our aim at the Minos Hotel is to ensure that you experience a wonderful stay and so it is a great pleasure to be provided with such positive comments in respect to our facilities and the service we provide.

Thank you for taking the time to share such a positive review and we look forward to welcoming you again in the very near future.

Best regards
Minos Hotel Management Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2017

Fint hotell men noe nedslitt, særlig korridorene , teppene der har trengt en utskifting. Rommene er små, kunne ha hatt mer skap plass. Hyggelig betjening, og deilig frokost. Fint basseng område, og trivelig bar.

Romtips: Basengutsikt
Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, arto2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
hotel_responsible, Manager på Minos Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2017
Google-oversetting

Dear arto2013,
Many thanks for your nice review here on TripAdvisor!

We are glad to read that you were happy with all services, from friendliness of team to the quality of food. Your comments are very valuable to us as they help us to improve the experience of our guests.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel.

Kind regards,
Your Hotel Minos Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2017 via mobile enheter

Flott hotell med kjempe koselig betjening. Rent og ryddig på rommet, kanskje litt små rom. God frokost. Beliggende i 100 fra stranden. Mange gode restauranter i nærheten av hotellet. Forholdsvis gode senger.
Anbefales gjerne.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Hilde J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MINOS H, Manager på Minos Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2017
Google-oversetting

Dear Hilde J,

We would like to thank you for your positive review and your kind words.

We are truly delighted to read that you enjoyed your rooms, delicious cuisine and our location. Indeed, Minos Hotel is only a short stroll from the sandy beach and local sights.

Our team is happy that you had a lovely stay here in Minos Hotel.

We will be very happy to welcome you again.

Warm Regards,
Your Hotel Minos Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2015

29 glade norske turister etter 14 dager på Hotel Minos ! Anmeldelsen jeg skrev for noen dager siden ble lagt ut på et annet Hotel (Minos Mare). Vi var en gruppe som fryder oss over god service, deilig mat, fantastiske ansatte og gode fasiliteter på Hotel Minos, i Rethymnon. 150 meter til stranden, deilig basseng, kort veg til gamlebyen (20 min å gå, 5 min med drosje). Lokalbuss like ved hotellet. Konferanserommet med gode tekniske løsninger og AC. Anbefaler dette staslige hotellet på det varmeste!

Dato for oppholdet: september 2015
Takk, Gudrun L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MINOS H, Manager på Minos Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2015
Google-oversetting

Dear Gudrun L

Thanks for sharing your impressions regarding your recent stay. We’re very happy to receive your recommendation and your praise.
We hope to welcome you back soon again and remain with

sunny regards
the Hotel Minos Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2014

Kjøpte en reise i siste liten til redusert pris hos Apollo. Det ble en meget positivt opplevelse å komme til dette hotellet. Velorganisert og med en meget dyktig betjening. Pent antrekk til middag ble håndhevet, og det ble passet på at ingen reserverte solsenger ved å legge ut håndkledet sitt før frokost. Meget god buffet og vinkart, og alt til en meget hyggelig pris. Kort vei til en ypperlig sandstrand. Dette er et hotell som passer for voksne som vil ha en rolig og hyggelig uke.

Romtips: De dyreste romtypene har ingen støy.
Dato for oppholdet: juli 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Jan Erik K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser