“Nydelig mat og veldig god service”

Zefyros Family Fish Taverna
Vurdert som nr. 48 av 506 Restauranter i Rethymnon
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. juni 2023

Beste plassen for en god fiskeopplevelse i Rethymnon. Fantastisk god mat, nydelig vin og personlig service. Vi må alltid ta en tur innom når vi er i Rethymnon og blir aldri skuffet. Ferske gode råvarer og med en ekte personlighet. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2023
1  Takk, CarlJorgen

Anmeldt 17. mai 2023

Fantastisk god mat, godt vinkart og personlig service. Vi hadde hørt vi skulle holde oss vekk fra restaurantene i den venetianske bukten, men ble anbefalt denne. Var der to kvelder, alt var bra og jamen stilte de ikke opp med kake på for å feire bursdagen min også.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, linerii
Anmeldt 23. september 2022

Gjennom 15 år har Zefyros vært vårt stamsted for gode måltider i Rethymnon, og de slutter aldri å imponere! Smallfish (Gavros) og fried squids kan ingen lage bedre. Nydelige retter med laks, tunfisk, gambas m.m. er perfekt tilberedt, og en servicevennlig stab gjør bare måltidet fantastisk. De er suverene på å bruke dagferske råvarer som tilberedes med omhu. Vi har vel nå spist lunsj eller middag der 50-60 ganger og har alltid vært strålende fornøyd.

Dato for besøk: september 2022
1  Takk, Ulfmarius
Anmeldt 3. november 2019 via mobile enheter

Zefyros har en flott beliggenhet i fiskehavna i Rethymnon. Nydelig mat -Sole fish Zefyros er vår favoritt. Vi koser oss hver gang vi er der. Svært hyggelig betjening.

Dato for besøk: oktober 2019
3  Takk, 195terjee
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Nydelig sjømat på flotte Zefyros - som alltid. Restaurantens servitører gjør alt for at besøket skal bli vellykket med gode anbefalinger. Her er det lurt å bestille bord - denne er populær.
Ble to besøk på oss i denne omgang. Anbefales.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, AnneMa52

Reisende som så på Zefyros Family Fish Taverna, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Zefyros Family Fish Taverna? Del dine erfaringer!