Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stille velsignelse !”

Lemonokipos (Lemon Tree Garden)
Bestill bord
Vurdert som nr. 87 av 468 Restauranter i Rethymnon
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 43
Kjøkken: Gresk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Dersom man går inn i gamlebyen fra gamle tollstasjon , tar til venstre ved Cul de Sack , forbi alle restaurantanne , til høgre ved gammal moské så 180 g til venstre kjem man til denne oasen på byturen ! God mat og drikke med stilig eleganse ! Litt skeive bord på brustein ! Servitøra som er forholdsvis raske , smilande og blide ! Men som sagt mest ein rolig oase , kan bli sitjande og berre nyta !

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, Geirjohan50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 717)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 1 717 anmeldelser

Anmeldt 20. september 2018

Nydelig mat og veldig koselig restaurant med herlig atmosfære i gamlebyen i Rethymnon, vedlig hyggelig personale.

Dato for besøk: september 2018
Takk, MereteB_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2018

Vi har feriert i Rethymnon i 15 år, og alltid spist minst ett måltid på denne restauranten. Her får vi alltid utsøkte måltider, en fremragende vinkunskap og fantastisk service. Og noe av det beste er den genuine vennligheten de viser oven for alle.
Gleder oss til mai neste år.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, tolandro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Vi spiste her 2 ganger i løpet av uka vi var på ferie. Vi kan kun skryte av denne restauranten! Fantastisk mat, vin, omgivelser og opplevelse. Personalet var en drøm og behandlet oss veldig bra! Vi kunne ikke vært mer fornøyd! Anbefaler denne!

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Ida A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig å komme vekk fra travle gater inn i en fantastisk koselig bakgård fylt med granatepletrær og limetrær. Svalt og godt på en ellers varm dag. Hyggelige servitører og fantastisk mat. Anbefaler tortelini-retten og gresk salat. Obs. Vær sulten! Store porsjoner.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Ing-011
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lemonokipos (Lemon Tree Garden), så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Adelianos Kampos, Rethymnon Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Har du vært i Lemonokipos (Lemon Tree Garden)? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.