“Veldig god mat i en hyggelig frukthage”
Anmeldelse av Lemonokipos Restaurant

Lemonokipos Restaurant
Vurdert som nr. 94 av 507 Restauranter i Rethymnon
Kjøkken: Gresk
God for: Lokalt kjøkken, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. juli 2022

Spiste middag her en av kveldene i Rethymnon. Jeg spiste en spennende salat med lokal geitost, som smakte veldig godt. Her var det hyggelig atmosfære, som på de fleste av restaurantene vi besøkte i gamlebyen i Rethymnon.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, andrebli

Anmeldt 8. juli 2022 via mobile enheter

Vi valgte å ta mange forretter, alle rettene var smakløse og kjedelige. Til to av oss glemte de av drikken i tillegg. Atmosfæren var veldig hyggelig om jeg må si noe positivt.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, veronica j
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Denne restauranten bare gikk vi rett på uten å vite hva vi gikk til, men vi ble veldig overasket! Veldig koselig lokale, der du sitter under et tak av sitron og lime trær. Servicen var over all forventning selv om lokalet var fullt og maten var eksepsjonell! Kelner hadde også full kontroll på vin🙂 prøv T-bone steak av kalv🙂 selvsagt 5 av 5 fra oss❤

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 767steffenv
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Ønsker du litt mer enn en gaterestaurant, hvor de kan litt om viner og har litt style, så er dette stedet.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Italian_stud
Anmeldt 3. juni 2019

Denne gangen var det an annen opplevelse.
En kelner som utelukkende var opptatt av å selge den dyreste vinen selv om vi hadde egne ønsker, vi vet av erfaring hva vi liker.
Vi har spist her så mange ganger at vi stort sett kjenner menyen og vet hva vi ønsker, men igjen var det topp pris på det han ville anbefale. Andre retter og annen vin enn hans anbefalinger ble snakket ned.

Vi vil nok komme tilbake ved en seinere anledning, men da håper vi å unngå slik oppførsel fra en overivrig kelner.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, tolandro

Reisende som så på Lemonokipos Restaurant, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture
Adelianos Kampos, Rethymnon Prefecture

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Lemonokipos Restaurant? Del dine erfaringer!