“Aris Marie 🥰”

Aris Marie
Vurdert som nr. 174 av 504 Restauranter i Rethymnon
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Description: En familierestaurant hvor all mat er hjemmelaget. Hyggelig familie som virkelig setter gjestene i fokus. Gjester som har vært der kommer alltid tilbake. Kan anbefales på det sterkeste.
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Utrolig koselig og imøtekommende familie som jobber her. God på å informere om maten man bestiller og tid til å slå av en prat. Maten smakte fantastisk! Veldig opptatt av at man som gjest skal ha det bra og føle seg velkommen. Kommer definitivt til å komme tilbake 😍

1  Takk, LisbethW1990

Anmeldt 7. oktober 2021 via mobile enheter

Fantastisk mottagelse og god mat. Veldig god service fra vi kom til vi gikk - vi følte oss veldig godt ivaretatt. Stor meny med noe for enhver smak. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, 1979mariannef
Anmeldt 29. august 2021 via mobile enheter

Her er vi hver gang vi er i Rethymnon. Familieeid, hvor både far, mor sønn og datter jobber. En utrolig hyggelig familie, som serverer svært god mat, og vi hilser på alle under måltidet. Avslutter måltidet m ouzo eller raki on the house.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 369k_reh
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Her blir du møtt av smil og varme hver gang du kommer. Var i Rethymno i 3 uker og spiste her ca 15 ganger. Josef som eier plassen er nummer 1.
Leilighetene var veldig fine, wifi var veldig godt. Skal garantert tilbake hit.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Hegehallis79
Anmeldt 12. februar 2020

Veldig god mat. Store porsjoner. Betjeninger er vennlige og tar seg god tid til gjestene. Mange gode samtaler over noen glass med raki.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 71arildt

Reisende som så på Aris Marie, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Aris Marie? Del dine erfaringer!