“Anbefales på det sterkeste”
Anmeldelse av Lissus Restaurant

Lissus Restaurant
Vurdert som nr. 30 av 506 Restauranter i Rethymnon
Anmeldt 3. september 2024

En av de beste restaurantene i Rethymnon! ALT er godt på menyen, veldig hyggelige ansatte, god atmosfære, ligger på hjørnet så man får litt gjennomtrekk hvilket er godt i den ekstreme varmen. Fine priser, vi har kommet tilbake til denne restauranten i 20 år nå. Nydelig mat om man skal ha frokost, lunsj eller middag. Også har de Rethymnons BESTE ferske appelsinjuice :)

Takk, Anneli Andrea H

Anmeldt 29. august 2024 via mobile enheter

Fantastisk god mat og veldig trivelige ansatte. Et spisested vi trives veldig godt på og kan amefale. Både raki og ouzo var veldig bra. 😀😀😀

Takk, Jan Ivar F
Anmeldt 16. august 2024 via mobile enheter

Lissus leverte bra på alle måter, ekstremt hyggelig personal som leverer god mat og en flott opplevelse. De tilbyr en fin utsikt over kysten i rethymnon, stort utvalg på mat og de leverer alltid et smil. Kommer definitivt til og besøke dem igjen på mitt neste besøk.

Takk, 326vegarda
Anmeldt 22. juli 2024 via mobile enheter

Fantastisk sted med deilig mat og god service. Vi spiste her flere kvelder for maten var så god og så hyggelig betjening. Jeg spiste biff flere kvelder og den var fantastisk. Et sted som anbefales.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Torkil Shawn M
Anmeldt 10. mai 2024

En fin og ganske typisk gresk restaurant . Var rent og pent med hvite duker. Maten var god og veldig hyggelig betjening . Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, beateheleneh

Reisende som så på Lissus Restaurant, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Lissus Restaurant? Del dine erfaringer!