“God mat og hyggelig service”
Anmeldelse av Akrogiali

Akrogiali
Vurdert som nr. 194 av 504 Restauranter i Rethymnon
Kjøkken: Gresk
Anmeldt 22. juli 2022 via mobile enheter

God mat og veldig hyggelig personell. Vi ønsker å komme hit igjen.
Ligger ved stranden og har en nydelig utsikt. Spiste burgeren som var veldig god.

Takk, eirinm2018

Anmeldt 6. august 2019

Veldig hyggelig sted, utmerket mat og god service! Tar allergier på alvor, tilpasser rettene etter ønsker.

Dato for besøk: august 2019
Takk, RagnhildB150
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Har feriert på Kreta i en årrekke. Vi vender alltid tilbake for å spise lunsj og / eller middag. Med Yannis i førersetet, er stemningen alltid på topp. God mat og helt topp servise.

3  Takk, asbj_rn_2014
Anmeldt 24. august 2018

Nydelig mat og veldig god service.Betjeningen var blide og hyggelige .
Nærhet til stranda og med fin utsikt til havet.
Absolutt et sted å anbefale.

2  Takk, t0rildn
Anmeldt 28. oktober 2017 via mobile enheter

En herlig atmosfære, en helt egen unik gjestfrihet for både barn og voksne i Rethymnon, her føler vi oss alltid godt velkomne, deilig mat og herlig utsikt på strandpromenaden. Vi elsker dette stedet og den gode familien og Yannis!! Min favoritt gjennom 14 år!

Dato for besøk: oktober 2017
4  Takk, 727carinat

Reisende som så på Akrogiali, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Akrogiali? Del dine erfaringer!