“Spis her!”

Kjøkken: Gresk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Utsøkt mat til gode priser. Synd vi oppdaget dette stedet siste kvelden. Maten her var definitivt på et langt høyere nivå enn alle de andre restaurantene i byen vi har prøvd på våre 14 dager her, uten at det lot seg merke på regningen.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, heddamarie
Alkiviades Spandagos 🧿 CYOU Freelancer, Agency / Consultant på Estiatório Asíkiko, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022

Thank you so much for your review, we hope to see you again.

Anmeldt 15. april 2022

Beliggenheten og restauranten var veldig fin. Maten derimot, stod ikke til forventningene. Maten var tørr og smakte ikke spesielt godt.

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, Pernillekj
Alkiviades Spandagos 🧿 CYOU Freelancer, Agency / Consultant på Estiatório Asíkiko, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2022

Thank you for reviewing us, we do our best to continually improve.

Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

Litt tilfeldig at vi havnet på dette stedet, og vanligvis er jeg litt skeptisk til å sitte å spise "midt i gata". Det glemte en raskt bort her da hele gata etterhvert ble forandret til en restaurant. Imøtekommende og høflig betjening, og nydelig mat. Vi valgte forskjellige retter alle fire, og alle var super fornøyde. Max score!

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 605espenb
Alkiviades Spandagos 🧿 CYOU Freelancer, Agency / Consultant på Estiatório Asíkiko, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2022

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας. Και είμαστε χαρούμενοι που περάσατε καλά.

Anmeldt 6. mai 2019

Et utrolig hyggelig sted med veldig god gresk mat. Pg veldig god service !
anbefales på det sterkeste 🤗

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Thomas F
Alkiviades Spandagos 🧿 CYOU Freelancer, Agency / Consultant på Estiatório Asíkiko, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2022

Thank you for reviewing us, we do our best to offer our guests a Rethymno Cretan meal to remember and we always try to do things better every day. We hope to see you again soon. Efxaristw!

Anmeldt 8. april 2019 via mobile enheter

Spiste lam Kleftiko her som er den beste Kleftikoen jeg har smakt. Vi har også spist gode lunsjretter der som har vært bra.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Bjørn Dag P

Reisende som så på Estiatório Asíkiko, så også på

Rethymnon, Rethymnon Prefecture

Har du vært i Estiatório Asíkiko? Del dine erfaringer!